På rea

Artikel: EX10011541

|

Modell: RCEG-51R

Elektriskt stekbord - 360 x 250 mm - Royal Catering - 2,000 W

1 590,00 kr 2 290,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfullt – stark prestanda tack vare 2,000 W
  • Optimalt – räfflad yta för perfekt grillning
  • Kvalitativt – material med högsta gastronomiska standard
  • Lättskött – enkel och snabb att rengöra
  • Stort – gott om plats för grillning, lämplig för professionella gastrokök

PRODUKTBESKRIVNING

Elektriskt stekbord från Royal Catering för ditt gastrokök!

Är du restaurangägare, eller har du ett kafé eller gatukök? Elektriskt stekbord RCEG-51R från Royal Catering kompletterar ditt kök perfekt!  El-stekbordet är både kraftfullt, lätt att sköta och av hög kvalitet, och är designad för professionellt bruk. Din kock kommer att tacka dig!

Högkvalitativt och kraftfullt el-stekbord!

El-stekbordet har en effekt på 2,000 W med en nätdrift på 230 V, vilket gör den extremt kraftfull och kan generera hög värme för att ge perfekta grillresultat. Temperaturen kan regleras mellan 50-300 °C för grillning av en mängd olika livsmedel.

Tack vare en storlek på 360 x 250 mm man kan steka olika livsmedel samtidigt på det elektriska stekbordet. El-stekbordet har en räfflad grillplatta som är gjord av järn. Stekbordets hölje är tillverkat av rostfritt stål. Enheten uppfyller därmed högsta gastronomiska standard och alla tänkbara hygienregler.

Materialet är extremt stabilt och hållbart, och passar perfekt för användning i professionella kök, samtidigt som stekbordet är mycket lätt att underhålla och rengöra.

TEKNISKA DETALJER