Trustpilot
(2) recensioner

Fermenteringstank - 8 L - 0 - 150 °C - Rostfritt stål

1 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10012758

|

Modell: RCBM-8CFP

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Leverans ca. fredag 26 april
Utmärkande egenskaper
  • Rymlig - upp till 8 l pannkapacitet
  • Praktisk - med dräneringskran, dubbelt dräneringssystem, snäpplås, öppning för gelslang och ventil för luftutsläpp.
  • Mobil - bekväm transport tack vare två stödhandtag
  • Enkel - lätt att rengöra och använda
  • Hållbar - högkvalitativ design av robust och livsmedelssäkert rostfritt stål
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

i fjol Publicerad på Expondo Portugal

Fruktansvärd

Fruktansvärd

Svar från

Tack för att du meddelade oss. Vi vill alltid hjälpa och förbättra. För att göra detta behöver vi ditt stöd för att undvika liknande situationer i framtiden. Tillsammans kommer vi att kunna göra det!
Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Amazon Germany

Lämplig för det avsedda ändamålet

Leveransen meddelades till lördag, men leverantörens "live tracking system" var tydligen ur funktion den dagen. Vattenkokaren var väl packad och vadderad. Vid första anblicken var allt bra.När vi undersökte det närmare märktes kanterna på borrhålen så ren avgradning ser annorlunda ut.Ett misslyckat borrförsök syns även i termometerhålet. Fästet för det medföljande jäsröret var redan installerat i locket, vilket enligt monteringsanvisningen (de finns inte som tillbehör, du måste hämta dem från tillverkarens hemsida) måste göras först. Teflontejpen (som enligt instruktionerna inte ingår) medföljde också. Antingen en tidigare retur eller tilläggsservice från tillverkaren? Jag vet inte, sedan enligt instruktionerna, rengör noggrant före första användningen. För att göra detta tog jag silikonförseglingen ur locket och körde en vit kökshandduk runt kanten.Ja, du ska absolut rengöra den, för den var svart efter åtgärden, har förmodligen fortfarande rester från lacket. Jag satte den i diskmaskinen och de kritiska punkterna i locket torkades igen Installationen av avloppskran och termometer gick snabbt, sedan första bryggförsöket. Vattenkokaren har 8 liter, jag provade ett recept på 5 liter, tyvärr hängde termometern över vätskan under denna åtgärd. Oavsett, det började jäsa, vattenkokaren tätade tätt, och efter 4 dagar hade jag 3-4, 5 % i ingefärsöl. .Allt är borta nu, och jag kan fortfarande skriva den här recensionen :-) Allt som allt är den användbar, utförandet på min modell har potential för förbättring, därför bara 4 stjärnor.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter