Fritös - 1 x 13 liter - timer

Artikelnr.: EX10010035 / Modell: RCTF-13EH

Fritös - 1 x 13 liter - timer

  • Artikelnr.: EX10010035
  • Modell: RCTF-13EH
  • I sortimentet sedan: 2008
 
 
 
1 512,00 SEK  

Priser inkl. moms och frakt*

Betala i upp till 24 delbetalningar av 69,24 SEK med Klarna

Läs mer

Finns på lager om: 3 dagar

Fritös - 1 x 13 liter - timer

Highlights

  • Timer (upp till 60 minuter)
  • Effektivt värmeelement med 3,2 kW effekt
  • Helautomatisk temperaturkontroll
  • 100 % rostfritt stål
  • Enkel användning och rengöring
  • Uttagbar oljebehållare

Keyfacts

Den elektriska fritösen RCTF 13E - 13 liter från Royal Catering är utformad för professionell användning inom restaurangbranschen eller i storkök. Den är tillverkad av rostfritt stål av förstklassig kvalitet och är därför enkel att rengöra och skyddad mot rostbildning.  Med den effektiva uppvärmningsenheten med 3,2 kW värms oljan snabbt upp till arbetstemperatur.  En helautomatisk temperaturkontroll ser till att den temperatur som valts via termostaten hålls konstant. Modellen RCTF 13E har även en inbyggd timer för mellan 0-60 minuter. Fritöskorgen har måtten 23 x 22 x 12 cm. Fritösen rymmer maximalt 8,5 liter olja. Köp den förmånliga elektriska fritösen RCTF 13E - 13 liter från Royal Catering.

Modellbeteckning
RCTF 13E
Skick
Ny
Spänning
230 V
Effekt
3200 W
Strömkontakt
1
Korgmått
23,00 x 22,00 x 12,00 cm
Upphettningstemperatur
upp till 200 °C
Max. oljemängd
8,5 L
Min. oljemängd
5 L
Max. kapacitet
13 L
Rengöring
Uttagbar oljebehållare, uttagbart värmeelement
Höljets material
Rostfritt stål
Handtagets material
-
Ingår säkerhetstermostat
-
Timer
upp till 60 Min.
Mått (LxBxH)
42,5 x 29 x 34,5 cm
Vikt
6,5 kg
Förpackningsmatt (LxBxH)
52 x 35 x 39 cm
Försändelsevikt
7,5 kg

Jag arbetar med professionella produkter dagligen. I denna video synar jag maskinen i sömmarna. Du kan se exakt hur denna produkten fungerar och sedan bestämma dig för vilket modell som passar din verksamhet bäst. Jag hoppas att mitt klipp och tips kan hjälp dig att ta din verksamhet till nya höjder.

Kökschef på prestigefyllda restauranger i Sydney och Warszawa. En professionell och erfaren gastronom.