På rea

Artikel: EX10011941

|

Modell: RC-BMG430

Gas bain marie - 3300 W - GN 6 x 1/3 - 0,03 bar - G30

3 190,00 kr 4 890,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – med en effekt på 3300 W och ett maximalt tryck på 0,03 bar
  • Mångsidig – tack vare 6 GN-behållare kan olika rätter serveras samtidigt
  • Säker – skonsam varmhållning av mat i vattenbad förhindrar att den bränns vid
  • Hygienisk – lätt att rengöra tack vare släta ytor
  • Hållbar – högkvalitativt utförande och robusta material som rostfritt stål och galvaniserade aluminiumplattor

PRODUKTBESKRIVNING

Gas bain marie för ett brett utbud av varma rätter

Gas bain marie RC-BMG430 från Royal Catering är perfekt för varmhållning av olika rätter och tillbehör under en längre tid. I de 6 GN-behållarna kan alla komponenter i en måltid eller mat som kött, fisk, grönsaker, ris, potatis och sås hållas vid önskad temperatur utan att brännas vid. Denna bain marie med gas är optimalt utformad för restaurangbranschen och passar för användning i t.ex. restauranger, hotell, matsalar, bufféer, gatukök, cafeterior eller äldreboenden och sjukhus.

Kraftfull bain marie från Royal Catering

Denna gas bain marie fungerar med hjälp av konvektionsprincipen, vilket innebär att ett värmeelement värmer upp vattnet mellan enheten och GN-behållarna, vilket överför värmen till behållarna optimalt. Detta innebär att även känslig mat inte bara kan värmas upp effektivt utan kan också varmhållas under en längre tid utan att brännas vid.

Gas bain marie imponerar framför allt med sin stora volym. De 6 GN-behållarna med lock (GN 6 x 1/3) är 150 mm djupa och rymmer en stor mängd mat som kan värmas upp eller varmhållas. På så sätt sparar du både tid och pengar, t.ex. vid stora evenemang eller högtider i restauranger, matsalar och hotell. Man kan även använda och kombinera andra typer av GN-behållare med ett maximalt djup på 150 mm i denna bain marie.

Det effektiva och kraftfulla värmeelementet med 3300 W värmer snabbt upp vattnet till önskad temperatur. Den automatiska termostaten aktiveras via vridreglaget, vilket möjliggör exakt temperaturkontroll upp till 100 °C. Gas bain marie drivs med en blandning av propan- och/eller butangas via en G30-gasanslutning med ett maximalt tryck på 0,03 bar.

Denna bain marie kombinerar en genomtänkt design och ett robust hölje till en pålitlig produkt med lågt underhåll. Enheten är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, som är mycket slitstarkt och robust mot korrosion. Rostfritt stål är dessutom hygieniskt och säkert att använda i kontakt med mat, och är dessutom lätt att rengöra tack vare sin mycket släta yta. Gummitassar säkerställer att enheten står säkert och förhindrar repor på underlaget.

Obs! Den här enheten säljs endast i CZ, DK, FI, FR, BE, HU, IT, NL, NO, SE & GB.

TEKNISKA DETALJER