Sockervaddsmaskin - set med vagn och spottskydd - 52 cm - 1200 W - turkos

Artikelnr.: EX18000317 / Modell: RCZC-1200-BG SET

Sockervaddsmaskin - set med vagn och spottskydd - 52 cm - 1200 W - turkos

 • Artikelnr.: EX18000317
 • Modell: RCZC-1200-BG SET
 • I sortimentet sedan: 2018
 
 
 
4 190,40 SEK  

Priser inkl. moms och frakt*

Betala i upp till 24 delbetalningar av 191,87 SEK med Klarna

Läs mer

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Highlights

 • Iögonfallande genom den knalliga färgen, framför allt ett tilldragande blickfång för barn
 • Kan användas med smaksatt socker och livsmedelsfärger
 • Mobil och bekväm att placera på önskad plats genom vagnen
 • Spottskydd – skyddar sockervadden mot smuts och bakterier
 • Diskmaskinsäkra element av rostfritt stål
 • Inbyggda skyddsmekanismer

Keyfacts

Sockervaddsmaskin - set med vagn och spottskydd - 52 cm - 1200 W - turkos

Royal Catering, din återförsäljare för cateringtillbehör, erbjuder med setet RCZC-1200-BG SET allt du behöver för att tillverka sockervadd. Det är en perfekt gadget för festligheter av alla slag, för den är särskilt flexibel och mobil tack vare den medföljande vagnen. Locket, eller spottskyddet, som medföljer säkerställer optimala hygienförhållanden. Utöka din marknadsutrustning med denna iögonfallande turkosfärgade sockervaddsmaskin som gör succé på julmarknader, festivaler, snackbarer och naturligtvis även hemma på privata fester eller sammankomster!

Stark prestation, snygg design!

 

Sockervaddsmaskinen värms med ett högeffektivt upphettningselement med 1200 watt. Temperaturen och spinnhuvudets rotation styrs enkelt med två vippströmbrytare. Maskinen är kompatibel med livsmedelsfärger så du kan använda den för att producera färgad och smaksatt sockervadd.

 

Skålen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Med 52 cm diameter är den utmärkt när du snabbt vill tillaga stora mängder sockervadd. Du behöver bara 30 till 60 sekunder för en genomgång bestående av cirka 12 till 18 g socker. Sockret doseras för övrigt enkelt med den praktiska måttskeden som medföljer.

 

Sockervadden rullas lekande lätt upp och formas på en stav direkt under tillverkningen. Det enda som sätter gränser för skapelserna är den egna fantasin - från florala former till djurskepnader, allt är möjligt! På grund av skålens speciella utformning är det enkelt att arbeta rent och hygieniskt, eftersom sockret och sockervadden huvudsakligen hålls kvar i uppsamlingsskålen.

 

Sockervaddsmaskinen är hållbar och har en lång livslängd för den är tillverkad av en robust, rostfri stållegering. Den är främst konstruerad som bordsmaskin men kan även monteras på en speciell ställning eller en vagn.

 

Den turkosa vagnen är tillverkad av stål och har två stora, högkvalitativa, ekerhjul av aluminium. Med hjulen kan du rulla vagnen tyst och är alltid mobil och flexibel. För övrigt har den har två ben med vibrationsdämpande gummifötter som den står säkert på när den är parkerad.

 

Den väl synliga spänningsindikatorn, även kallad voltmeter, övervakar och indikerar eventuella oriktigheter när sockervaddsmaskinen är igång. Sockervaddsmaskinen står stabilt på gummifötter som ger ett säkert grepp på de flesta underlag och även dämpar vibrationer från maskinen.

 

Skulle tekniska problem uppstå skyddas maskinen genom en inbyggd säkring som stänger av maskinen automatiskt. Dessutom har sockervaddsmaskinen ett elektriskt skyddssystem för läckage. Ytterligare en säkerhetsåtgärd är att skålen fixeras säkert på maskinen med fyra fästen som dessutom minskar vibrationer under tillverkningen av reduzieren.

 

Skålen och mätskopan rengörs okomplicerat inför nästa användning, så maskinen är snabbt förberedd och kan arbeta hygieniskt när du tillverkar nästa runda sockervadd. Komplettera din cateringutrustning med denna sockervaddsmaskin från Royal Catering – den unika designen kommer att göra dig till den absoluta mittelpunkten på alla evenemang.

Professionellt lock för din sockervaddsmaskin från Royal Catering

 

Används sockervaddsmaskinen professionellt på offentliga platser är det nödvändigt att använda ett så kallat spottskydd, ett lock, för att kunna säkerställa högsta möjliga hygienstandard. I setet RCZC-1200-BG SET medföljer ett passande spottskydd, och med detta kan du alltid skydda sockervadden mot bakterier och smuts.

 

Denna XL-kåpa är tillverkad av slagtåligt och mycket hållbart akrylglas. Vidare har materialet inga brandfarliga egenskaper och uppfyller de krav som ställs i livsmedelsförordningen. Det högkvalitativa, transparenta akrylglaset kan enkelt rengöras med diskmedel och vatten. Tack vare den stora öppningen är det enkelt att komma åt sockervadden. Spottskyddet är lätt att installera och passar alla maskiner med en diameter på 52 cm.

Modell
RCZC-1200-BG SET
Skick
ny
Sockervaddsmaskin med vagn RCZK-1200-BG
Spänning / frekvens
230 V / 50 Hz
Effekt upphettningselement
1200 W
Material höljet
rostfritt stål
Material hjul
aluminium
Färg hjulen
silver
Prestanda
1 enhet* / 30 - 60 sek (*12 - 18 g socker)
Diameter skål
52 cm
Längd strömkabel
1,80 m
Mätskopa
Ja
Spuckschutz RCZW-COV12E
Material
akrylglas
52 cm
52 cm
Mått (lxbxh)
52 x 96 x 88 cm
Vikt
16,4 kg
Försändelsemått (lxbxh)
65 x 57 x 52 cm
Försändelsevikt
19,6 kg

Kan jag hälla i socker i sockerkammaren direkt efter jag har satt på maskinen?

Vi rekommenderar starkt att vänta tills behållaren i sockervaddsmaskinen är upphettad. Först därefter kan sockret fyllas på. En mätskopa medföljer i leveransen. Den portionerar mängden socker exakt och utan spill.

Är det möjligt att tillverka färgad sockervadd med denna maskin?

Sockervaddsmaskinen kan användas med livsmedelsfärger, så du kan tillverka färgad och smaksatt sockervadd i den.

Vad händer om maskinen skulle gå sönder?

Vi erbjuder våra kunder 3 års garanti och auktoriserad service i hela Europa. Vänligen kontakta oss vid behov!

 • Sockervaddsmaskin RCZK-1200-BG
 • Vagn
 • Sockervaddsskål
 • 2 säkringar
 • 2 kuggremmar
 • Mätskopa
 • Monteringstillbehör
 • Bruksanvisning
 • Spottskydd RCZW-COV12E

Bli den första att skriva en produktrecensionLämna en recension
Omdömen publiceras efter granskning.

Fält markerade med * är obligatoriska.