Stekbord elektriskt - 50 cm - slät - 1 x 3,2 kW

Artikelnr.: EX10010065 / Modell: RCG 50

Stekbord elektriskt - 50 cm - slät - 1 x 3,2 kW
Zoom
Stekbord elektriskt - 50 cm - slät - 1 x 3,2 kW
Stekbord elektriskt - 50 cm - slät - 1 x 3,2 kW
Stekbord elektriskt - 50 cm - slät - 1 x 3,2 kW
360°

Stekbord elektriskt - 50 cm - slät - 1 x 3,2 kW

  • Artikelnr.: EX10010065
  • Modell: RCG 50
  • I sortimentet sedan: 2008
 
 
 
2 700,00 SEK  

Priser inkl. moms och frakt*

Betala i upp till 24 delbetalningar av 123,64 SEK med Klarna

Läs mer

Leveransklar, leveranstid ca 5 - 8 arbetsdagar

Stekbord elektriskt - 50 cm - slät - 1 x 3,2 kW

Highlights

  • 100 % rostfritt stål
  • Helautomatisk temperaturkontroll för konstant jämn temperatur
  • Effektivt värmeelement med 3,2 kW effekt
  • Termostatvred för temperaturer mellan 50-300 °C
  • Enkel användning och rengöring
  • Tjocklek på stekplattan: 1,2 cm

Keyfacts

Det elektriska stekbordet 50 x 52 cm RCG 50 från Royal Catering är utformad för professionella restauranger. Den är tillverkad av rostfritt stål av förstklassig kvalitet och är därför enkel att rengöra och skyddad mot rostbildning. Genom det effektiva värmeelementet med 3,2 kW effekt når grillen snabbt arbetstemperatur. En helautomatisk temperaturkontroll ser till att den temperatur som valts via termostaten hålls konstant. Det elektriska stekbordet 50 x 52 cm RCG 50 är utrustad med en uttagbar låda för grillfett samt stänkskydd på baksidan och sidorna. På den blanka stekytan kan även rätter som till exempel stekta ägg eller pannkakor tillredas. Köp det elektriska stekbordet 50 x 52 cm RCG 50 från Royal Catering till förmånligt pris.

Modell
RCG 50
Skick
ny
Spänning
230 V
Effekt
3,2 kW
Nätanslutningar
1
Mått (LxBxH)
50,2 x 52 x 28 cm
Vikt
31,05 kg
Förpackningsmatt (LxBxH)
58 x 58 x 36 cm
Försändelsevikt
33,5 kg

Jag arbetar med professionella produkter dagligen. I denna video synar jag maskinen i sömmarna. Du kan se exakt hur denna produkten fungerar och sedan bestämma dig för vilket modell som passar din verksamhet bäst. Jag hoppas att mitt klipp och tips kan hjälp dig att ta din verksamhet till nya höjder.

Kökschef på prestigefyllda restauranger i Sydney och Warszawa. En professionell och erfaren gastronom.