På rea

Artikel: EX10011894

|

Modell: RCVG-49

Vakuumpåsar - 100 st - 30 x 40 cm

589,00 kr 659,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidiga – för lufttät och livsmedelssäker förpackning av mat, vätskor, kosmetika, läkemedel, elektronik etc.
  • Universella – 100 påsar i storlek 30 x 40 cm
  • Motståndskraftiga – extra rivfast tack vare flerskiktsfilmen med en tjocklek på 75 µm
  • Värmebeständiga – även lämpliga för Sous vide-matlagning
  • Färskt – produkter håller sig fräscha i påsarna och behåller sin smak och arom

PRODUKTBESKRIVNING

Robusta vakuumpåsar för mångsidig användning

Vakuumpåsarna RCVG-49 från Royal Catering är en pålitlig hjälp när det gäller säker förpackning av mat, vätskor, medicin och många andra produkter. Vakuumpåsarna passar perfekt för detaljhandeln, för hotell och i hemmaköket, men också för läkemedels- och laboratoriesektorn.

100 rivsäkra vakuumpåsar från Royal Catering

Var och en av de 100 vakuumpåsarna gör det möjligt att vakuumförpacka och lagra ett brett utbud av produkter under lång tid samtidigt som det minskar lagringsutrymmet som krävs för varor, vätskor och dokument, vilket är extremt platsbesparande. Påsarna har en storlek på 30 x 40 cm och en tjocklek på 75 μm.

Vakuumpåsarna består av flera materialskikt (PET, AL och PE) och har en specialutvecklad mikrostruktur som säkerställer att produkterna kan vakuumförpackas snabbare och svetsas bättre än med konventionella vakuumpåsar. De är också extra livsmedelssäkra, rivsäkra och har lång hållbarhet. Vakuumpåsarna tål starka temperatursvängningar och kan frysas och värmas upp utan problem. Det är därför möjligt att använda dem för skonsam matlagning med sous vide-metoden i ett varmvattenbad.

Lufttätt förpackade produkter håller sig inte bara färska längre i vakuumpåsarna utan behåller också sin smak och arom, eftersom de inte oxideras genom luft eller kan utveckla svampar eller bakterier i påsen. Vakuumpåsar RCVG-49 kan användas med vilken kommersiell vakuumförpackare som helst och garanterar alltid perfekta resultat.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR