Samovar

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!

En Samovar är en typ av vattenkokare med lång tradition som började användas i Centralasien. Idag är de, i sin moderna tappning, mycket vanliga inom catering och restaurang. En samovar i rostfritt stål från en tillverkare som Bartscher är ett viktigt hjälpmedel som kommer att hålla i många år och som kommer att förenkla produktion och servering av varm dryck. Framförallt när det gäller te är samovaren mer eller mindre oumbärlig i många sammanhang.

 

Höj nivån med professionell utrustning

En samovar gjord av rostfritt stål och plast är lättskött och hygienisk. Har den handtag så kan du räkna med att det är i värmebeständigt material som möjliggör ergonomiska lyft. Moderna samovarer har en överhettningsfunktion och så stor volym att bryggmomentet tar väldigt lite tid i anspråk i relation till hur många kan koppar du kan brygga. Komplettera gärna ditt köp med dryckeskylar som förenklar och förbättrar arbetet.

Med bra samovarer och annan professionell utrustning som till exempel kakaodispenser, glöggvärmare och varmvattendispenser har man gjort en ordentlig investering som kommer att betala sig snabbare än du kanske tror. Ändamålsenlig utrustning i köket leder till ökad effektivitet, alltså mindre personaltimmar som går åt till helt onödiga moment. Man höjer även kapaciteten med professionell utrustning och kan helt enkelt servera fler kunder som kommer att uppleva kortare väntetider och bättre service. Med en samovar har du alltid varmt och välbryggt te. Det blir mycket mindre disk än när kunderna gör sitt eget te med hjälp av tesilar och det är även perfekt att ha samovarer i personalutrymmen så att anställda snabbt kan få sig en kopp och lite extra energi. I små köksutrymmen kan det annars snabbt bli trångt om många ska göra sitt eget te under rasterna. Detta redskap gör sig även mycket bra i väntrum och i konferenslokaler.

En samovar är en trivselspridare

Samovarer har i många kulturer länge varit centrala för umgänget. De är helt enkelt något man gärna samlats kring och som gett alla mer tid till att vara tillsammans utan att någon behövt springa ut i köket för att brygga nytt te i tid och otid. Köper du en samovar hos oss får du mycket för pengarna.

Vi satsar inte bara på att hålla priserna nere utan siktar på att få återkommande kunder genom att erbjuda fina köpvillkor. Räkna med snabb leverans och lång garanti när du köper en samovar eller annan professionell utrustning via oss. Allt det där du kanske förknippar med att handla från dyra märkesbutiker kan även vi erbjuda. Våra Samovarer är robusta men om det mot förmodan skulle uppstå ett problem kan du räkna med att få hjälp snabbt.

En samovar kan vara ett viktigt arbetsredskap för dig som har verksamhet inom kafé, catering eller restaurang men alltså även innebära en trevlig uppgradering av personalköket. Oavsett vilket är kostnaden låg i förhållande till den nytta och trivsel samovaren skapar.

Att köpa en samovar i vår butik online innebär att du sparar mycket tid och får en kvalitetsartikel till bra pris och med god köptrygghet. Frakten bjuder vi på. I långa loppet tjänar du mycket på att ha professionell utrustning i köket.