Trustpilot

Smältugnar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Letar du efter högkvalitativa redskap för att smälta silver och guld? Då har du kommit till expondo. Goldbrunn erbjuder högkvalitativa smältugnar av material med hög kvalitet och smälttemperaturer upp till 1100 °C som passar om du är guldsmed eller juvelerare. Kanske letar du också efter ultraljudsbad som effektivt och skonsamt rengör dina föremål? Eller är du kanske i behov av guldvågar som noggrant väger dina ädelmetaller? Oavsett vilket slags redskap du söker till din verksamhet kan du ta en titt i vår webbhandel - där hittar ett brett sortiment på proffesionell industriutrustning.

Smältugnar för professionellt bruk

Ta gärna en närmare titt på våra smältugnar som har en högsta inställbar temperatur på 1100 °C och klarar av att smäla ädelmetaller som guld, silver och koppar. Ugnen har en modern PID-modul som reglerar smälttemperaturen digitalt. Med en värmetålig och effektiv isolering fördelas temperaturen jämt med en värmeeffekt på 1900 W. Du kan lita fullt ut på enastående resultat med en smältugn som denna från det högkvalitativa märket Goldbrunn, oavsett om du jobbar i en guldsmedsaffär eller planerar att öppna din egna butik som juvelerare. Den uppfyller alla krav för användning inom industri och verkstad och finns i olika modeller som producerar upp till 3 kg guld. Vi garanterar en enkel hantering och rengöring av våra smältugnar vid alla tidpunker. Med de kompakta storlekarna passar de perfekt i små utrymmen och tar inte upp nämnvärt med arbetsyta. De förmånliga priserna passar även för dig som smälter ädelmetaller på hobbynivå.

Expondo erbjuder även andra maskiner för bearbetning av metaller, oavsett om du behöver det för professionellt eller hobbybruk. Ta vårt mångsidiga och breda sortiment med TIG svetsar som exempel. Även Stamos lödstationer som du hittar i vår webbutik är både förmånliga och proffsiga.

Goldbrunns ugnar producerar 1 till 3 kg guld och vid köp ingår en matchande smältdegel. En värmetålig isolering hjälper det uppbyggda värmeelementet att nå sin fulla potential så att temperaturen på så vis kan fördelas jämnt. Våra ugnar är även utrustade med ett värmeisolerat galler som förhindrar att man kommer åt värmekammaren och skadar sig. Det är oerhört viktigt för oss på Expondo att våra kunder får en trygg och säker upplevelse med alla våra produkter.

Expondo – experter inom industri och verkstad

I vår webb-shop hittar du all möjlig industriutrustning för alla tillfällen och behov. Smältugnar kan tänkas vara nödvändiga i flera områden vid bearbetning av silver och guld. De elektriska ugnarna från Goldbrunn underlättar ditt dagliga arbete och eftersom det krävs 1065 ° C för att smälta guld är det viktigt att använda sig utav en värmebeständig behållare, därför är våra smältugnar tillverkade av högkvalitativ grafit. De är även transportabla och lätta att använda - oavsett om du är proffs eller nybörjare kan du använda ugnen utan problem!

Hos oss kan guldsmeder räkna med bra kvalitet eftersom vi väljer att förlita oss på förstklassiga varumärken med funktionell design. Eftersom en smältugn är en stor investering som ska hålla länge, erbjuder vi våra kunder de bästa och hållbara alternativen som samtidigt kan införskaffas till ett förmånligt pris. Självklart är även vår industriutrustning genomtestad och har klarat diverse kontroller under tillverkningen! Vårt utbud är perfekt om du inte vill lägga ner stora summor på din verksamhet. Alla priser hos oss inkluderar moms och frakt till Sverige, så gå in på vår onlineshop och beställ din smältugn redan idag!