Smidig matleverans med termoväskor från Expondo

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 42 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 2

Direkt från ugnen, in i leveranslådan och den väldoftande maten är redo att levereras till kunden! För att säkerställa att dina matleveranser går smidigt hittar du professionella transporttillbehör för din leveransservice hos expondo – från bärbara pizzaväskor till stapelbara termolådor och rymliga ryggsäckar.

Isolerad pizzaväska för pizzabud

Med våra rymliga pizzaväskor är du perfekt utrustad för att leverera pizzabeställningar med läckra pizzor till dina kunder. De lätta väskorna är isolerade inuti med skum och aluminiumfolie och håller maten pålitligt varm vid rätt temperatur. Modellerna stängs med olika metoder, antingen med breda kardborreband eller med blixtlås. På så sätt hålls innehållet i pizzaboxen säkert förvarat under transporten.

Pizzaväskorna kan lyftas och transporteras utan ansträngning tack vare bekväma bärremmar och rivfasta handtag. Det vattenavvisande yttermaterialet skyddar innehållet från väder och vind. Den nödvändiga stabiliteten ges av hårda skivor som är inbyggda i leveransfickorna. De håller pizzaboxarna eller matbehållarna rakt och förhindrar att de välter. Du kan också använda våra termoväskor som pizzaväskor.

Termolådor

För transport av mycket mat i t.ex. GN-behållare rekommenderar vi isolerade termolådor med lock. De slagtåliga behållarna ger tillräckligt med utrymme för flera GN-behållare och finns som front- och topplastare. Den fasta formen på de isolerade lådorna förhindrar att varorna halkar runt så att maten inte spills ut.

Du kan enkelt lasta i behållarna via en stor öppning. Extra tjocka, robusta lock med isolerande kant ger en tät förslutning. Med hjälp av lås av plast tillsluter du lådorna och håller värmen inne i lådan i flera timmar. En ventil i locket ger den nödvändiga ventilationen.

Välj mellan många olika format och storlekar i vår butik och utrusta ditt företag med många olika typer av termolådor från expondo. Förutom isolerade termolådor erbjuder vi även tempererade transportkärl för transport av drycker och soppor. Vissa av modellerna är försedda med praktiska avtappningskranar för att enkelt kunna servera eller hälla över innehållet.

Termoryggsäckar

Om du levererar mat till dina kunder med cykel eller scooter är termoryggsäckar ett bra val. Dessa termoväskor är väderbeständiga och kan snabbt lastas och lossas tack vare den stora öppningen. Den kompakta storleken och de breda, vadderade ryggsäcksremmarna ger en bra viktfördelning så att även en full ryggsäck sitter bekvämt på ryggen. En dragkedja eller kardborreband håller väskan säkert stängd. Förutom ryggsäcksremmarna har våra termoryggsäckar även ergonomiska bärhandtag.

Termolådor som också håller maten kall

Termoväskorna i vårt sortiment kan naturligtvis också användas för transport av kall mat. Isoleringen med skum och aluminiumfolie håller tillförlitligt förfriskningar som drycker eller kyld mat vid rätt temperatur i flera timmar. Kylklampar och is kan förlänga perioden ytterligare.

Väderbeständiga, rymliga, högkvalitativa termolådor från expondo

Leverans av nylagad mat blir alltmer populärt, särskilt i dåligt väder. Därför är våra pizzaväskor och termolådor tillverkade av vattenavvisande och hållbara material. Polyester och tätt EPP-skum skyddar leveransen från nederbörd. Välj mellan många olika storlekar för att bekvämt transportera både små måltider och stora leveranser för cateringarrangemang. Våra modeller har plats för många pizzaboxar och matförpackningar. Vi lägger särskild vikt vid högkvalitativt utförande och förstklassiga material så att du kan använda dina arbetsredskap under lång tid och koncentrera dig helt och hållet på ditt arbete.

Med expondo har du en erfaren partner för utrustningen av din restaurang, gatuköksutrustning, leveransservice eller cateringverksamhet vid din sida. Oavsett om du letar efter en värmemontrar eller en modern vertikal grill för en attraktiv presentation av din mat, så hittar du i vårt sortiment professionell utrustning för dina behov.