Snabbhackar

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 0 av 0 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

På restaurangen eller i storköket behöver man ofta arbeta snabbt och tidseffektivt utan att tumma på kvaliteten. Med en snabbhack kan man bearbeta råvaror som kött, frukt, ost och grönsaker snabbt, säkert och effektivt. Våra modeller av snabbhack kommer från det högkvalitativa varumärket Royal Catering som tillverkar tillbehör som underlättar arbetet i bland annat storkök. Att personalen har effektiva och professionella arbetsredskap är av högsta vikt för en bra och säker arbetsmiljö samt ett bra resultat.

 

Snabb bearbetning av olika råvaror

Med en snabbhack är det möjligt att bearbeta många typer av råvaror på ett snabbt, enkelt och framförallt säkert vis. Med en sådan har man kontroll över arbetsprocessen och riskerar inga skador på grund av oaktsamhet. I vårt sortiment hittar du snabbhackar i volym på upp till 12 liter och ned till 3 liter. Det gör att du kan investera i en modell som täcker just dina behov. Undersök också vårt övriga sortiment för att hitta en riktigt bra skärmaskin.

Våra modeller av snabbhack är tillverkade i rostfritt stål, ett material som inte drar till sig bakterier och som dessutom är enkelt att rengöra. Ett stabilt platslock skyddar även effektivt mot stänk. Inuti hacken finns en kraftfull motor som går att ställa in på olika kapacitet, allt efter dina behov. Kniven som följer med produkten är tillverkad i anodiserat aluminium, ett material som är flexibelt då det går att använda till både sura och salta råvaror utan någon risk. Som extra säkerhetsåtgärd går maskinen bara att starta när det medföljande locket sitter på plats vilket minimerar risken för skador. Komplettera gärna din snabbhack med flera användbara produkter som gör arbetet i köket enklare och effektivare. Du hittar till exempel en kraftfull köksmaskin, korvstoppare och mycket mer bland våra övriga produkter. Alla produkter är avsedda för professionellt bruk vilket innebär att de är gedigna och håller bra för stor användning. Kom ihåg att redskapen i köket faktiskt kan göra halva jobbet, något som gör dem till väl värda investeringar.

Snabbhack effektiviserar arbetet på restauranger och storkök

Att kunna erbjuda sin personal effektiva och säkra arbetsredskap är av största vikt för en god arbetsmiljö och ett bra resultat. Investerar du till exempel i en snabbhack eliminerar du en del av arbetet med vassa knivar, något som ofta orsakar en del arbetsplatsolyckor.

Vi satsar på att fylla vårt sortiment med riktigt högkvalitativa produkter som underlättar arbetet för många typer av företag. Eftersom vi har flera egna varumärken kan vi också pressa priserna vilket gör att du till exempel kan köpa en snabbhack hos oss till ett mycket bra pris. Vi har även andra produkter som gör arbetet i restaurangen eller i storköket mer effektivt. Genom att titta i vårt sortiment kan du lätt få inspiration till vilka produkter som skulle kunna underlätta för ditt företag.

En annan fördel med att beställa direkt från oss är att vi alltid ger dig fri frakt och fri retur. Vi har också hela 100 dagars returrätt vilket gör att du i lugn och ro kan bilda dig en uppfattning om din nya snabbhack.

Du behöver heller inte oroa dig för vad som händer om din snabbhack går sönder eftersom vi har hela tre års garanti. Vårt mål är att uppfylla de produktbehov som företag kan tänkas ha. Ta en titt i vårt sortiment och se hur du kan underlätta din arbetsprocess.