Spakblock

I vissa branscher är lyftredskap helt enkelt oumbärliga. Det är inte särskilt effektivt eller säkert att förflytta tunga ting med ren muskelkraft. En smart lösning om du behöver lyfta, dra eller spänna fast varor eller gods på ett okomplicerat sätt är att investera i ett av våra spakblock. De manuella spakblocken är rätt redskap för små och medelstora företag, byggarbetsplatser och lager för att lyfta och flytta tung och skrymmande last: de fungerar helt utan kablar, vajrar eller motorer!

Våra spakblock lyfter allt, utan strömförsörjning eller andra drivmedel

Med spakblocken från expondo lyfter du enkelt tungt gods och material som till exempel tegel, lastade paletter eller säckar av grus. Vi har ett sortiment med flera olika modeller, med lyftkapaciteter på mellan 250 och 6000 kilo! Spakblocken fungerar manuellt, helt utan ström eller andra motorer. Ett spakblock kan med fördel även kombineras med en lastarm eller några av våra andra lyftredskap som exempelvis ett manuellt kedjeblock, en motordriven lyftvinsch eller - om du arbetar med ferromagnetiskt gods - en lyftmagnet. Lyftredskapen i expondos webbshop är av det välkända märket Steinberg Systems. Detta namn står för robusta produkter av bästa kvalitet. Hos oss hittar du förutom deras högkvalitativa lyftredskap även de produkter de kanske är mest kända för – industrivågar. Sortimentet sträcker sig över stora industrigolvvågar till exakta precisionsvågar för laboratorier.

Spakblocken från Steinberg Systems har många fördelar. De lyfter tungt gods, är enkla att använda och ett säkert lyftredskap för dina medarbetare. Dra i det ergonomiskt utformade handtaget och lasten lyfter med hjälp av ”mekanikens gyllene regel” där hävarmens högutvecklade mekanism multiplicerar kraftutväxlingen flera gånger om. Ingen ström eller annan drivkraft behövs! Det betyder att spakblocket med vinsch kan användas överallt, där det behövs. Utomhus, i stora lagerhallar eller på andra platser där det inte finns strömtillförsel – enklare kan det nog inte bli!

expondo har lyftredskap för alla situationer

Lyft säckar, vitvaror eller andra tunga, otympliga produkter med våra högkvalitativa och robusta spaklyftblock! Våra professionella spaklyftblock och vinschar från Steinberg Systems och MSW Motor Technics är tillverkade av extremt robusta material, högkvalitativt stål och utformade för intensiv, daglig användning. Kombinera gärna de olika redskapen för bästa produktivitet, effektivitet och säkerhet i ditt företag!

I vårt sortiment av högkvalitativa spakblock kan vi erbjuda vi modeller i olika prisklasser, med kapaciteter mellan 250 och 6000 kg där kedjan har en längd mellan 1,5 och 3 meter. Så du kan säkert hitta ett spaklyftblock som passar dina behov och plånbok. Oberoende vilken uppgift ditt spakblock har kan du alltid lita på Steinberg Systems höga kvalitet! Spakblocken från Steinberg Systems är utrustade med en broms med vilken lyftprocessen alltid kan stoppas i fall säkerheten äventyras vid en nödsituation – eller kanske när det är dags att ta rast med en värmande dryck! Kolla in våra varmvattendispenser och gläd dina medarbetare med möjligheten att alltid snabbt kunna ta en varm kopp kaffe eller te om de arbetar i kalla lagerhallar eller utomhus.

Hos expondo hittar du professionell arbetsutrustning, alltid av bästa kvalitet och alltid till låga priser. Dessutom: frakten bjuder vi alltid på!