Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 44 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 2

Stamony står för pålitliga sedelräknare i modernt utförande till lågt pris. Det handlar om kompakt byggda sedelräknare som övertygar med sin enkla, nästan intuitiva användning. Såväl material och beståndsdelar som skärmar har hög kvalitet och är omsorgsfullt sammansatta, vilket resulterar i en fulländad och elegant användaryta som är lätt att rengöra.

Alla sedelräknare från Stamony höjer hastigheten på sedelräkningen märkbart och hjälper på så sätt användaren att spara värdefull arbetstid, vilket leder till att den dagliga driften i vilket företag som helst, från egenföretagare till stora handelskedjor, kan gestaltas än mer effektivt. Den största fördelen med en sedelräknare som utöver att räkna också sorterar sedlarna är förstås att den samtidigt kontrollerar äktheten. I maskinerna från Stamony sker detta bl.a. genom ett UV-ljustest och kontroll med magnetfärg och magnetkod, där känslighetsgraden går att ställa in. Apparaterna klarar dessutom av att i samband med räkningen sära på sedlar som fastnat vid varandra och skilja på dem i slutresultet, vilket utesluter felräkningar.

I sin produktpalett erbjuder märket Stamony sedelräknarna PROTEC, PROSEC och PROMON, som skiljer sig åt när det gäller möjligheterna till äkthetsprövning. Sedelräknaren PROMON utgörs spetsmodellen i sortimentet och är utöver tjocklekskontroll också utrustad med UV-test och magnettest. Det gör den här apparaten perfekt för effektiv, exakt och framför allt säker sedelräkning.