Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 15 av 15 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

Märket Stamos Basic är känt för sina prisvärda och högkvalitativa produkter som genom sina användningsområden kombinerar know-how, dynamik, erfarenhet och moderna innovationer till en perfekt blandning. Produkterna som saluförs under namnet Stamos Basic är svetsar med varierande teknik och storlek som lämpar sig för både lekmän och industriellt bruk. Alla produkter i vårt sortiment kontrolleras enligt tysk kvalitetsstandard som en integrerad del av produktionsprocessen.

Märkets fokus ligger huvudsakligen på att producera svetsar såsom MIG/MAG, TIG, MMA, plasmaskärare och diverse kombisvetsar, samt alla tänkbara tillbehör, allt enligt tyska riktlinjer. Svetsarna från Stamos Basic övertygar med sin höga prestanda som uppnås med hjälp av innovativa tekniker som t.ex. MOSFET. Slitdelar som t.ex. elektroder till TIG-svetsarna kan enkelt beställas i efterhand.

Svetsarna utvecklas och designas av våra medarbetare i Tyskland. Försäljningen av svetsarna sköts av specialiserade försäljare och medarbetare i olika europeiska länder samt i Asien.
Tack vare många nöjda kunder finns en stor efterfrågan på svetsar från Stamos Basic, vilket lett till en stigande omsättning och en ständig utveckling av märkets produktpalett, något som kommer att fortsätta även framöver. Maskinerna från Stamos Basic kan uppfylla kundens alla önskningar och övertygar med sin moderna, ergonomiska utformning, sina tekniska finesser och i slutändan också med sin beprövade hållbarhet.