Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

Stamos Eco står för billiga svetsar som tack vare tekniska innovationer som t.ex. MOSFET kan utföra kraftfull svetsning med låg energiförbrukning och på så sätt arbeta med hög energieffektivitet.

Svetsarna som saluförs under märket Stamos Eco utmärker sig genom sin höga flexibilitet som uppnås genom ett konsekvent bruk av innovativa teknologier. Vid tillverkningen av TIG-svetsarna av märket Stamos Eco används bara material av hög kvalitet som genom sin omsorgsfulla sammansättning garanterar en robust produkt med mycket hög pålitlighet. TIG-svetsarna från Stamos Eco kontrolleras enligt tysk kvalitetsstandard hela produktionsprocessen igenom.

De prisvärda TIG-svetsarna, som t.ex. S-WIGMA 225PMH och S-WIGMA 255PMH, använder sig av den senaste MOSFET-tekniken och kan på så sätt leverera en förhöjd effekt med en verkningsgrad utöver det vanliga. Dessutom är svetsarna från märket Stamos Eco resurssnåla och återvinningsbara och därmed ett bra val ur miljösynpunkt.

Slitdelar som t.ex. elektroder till TIG-svetsar kan enkelt beställas i efterhand vilket garanterar att du kan använda svetsarna under lång tid. Maskinerna lämpar sig såväl för den anspråksfulla hemmafixaren som för det specialiserade industriföretaget. Maskinerna från Stamos Eco  kommer att motsvara även dina krav. Låt dig övertygas av den moderna, ergonomiska designen, de tekniska innovationerna och den framstående kvaliteten hos svetsarna från Stamos Eco.