På rea

Artikel: EX10021384

|

Modell: S-MMA 200Z

Elektrodsvetsare - IGBT - 200 A - varmstart - 8 m kabel

1 690,00 kr 2 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Modern - kompakt design och kraftfull IGBT-inverter
  • Praktisk - ojämförlig rörelsefrihet tack vare den 8 m långa elektriska hand- och jordkabeln
  • Effektiv - svetsström från 20 till 200 A och arbetscykel från 100% till 110 A.
  • Optimal - rena svetsresultat tack vare varmstart och stabil ljusbåge
  • Exakt - steglöst reglage och LED-display

PRODUKTBESKRIVNING

Den kraftfulla elektrodsvetsaren i en kompakt låda

Vill du ha en kompakt svetsare men inte ge avkall på prestanda? Lita då på den moderna IGBT-tekniken i elektrosvetsaren S-MMA 200Z från Stamos Germany! Den praktiska elektriska handsvetsaren med 8 m långa kablar ger effektiva prestandavärden då du behöver dem. Oavsett om du arbetar utomhus på ett räcke eller i verkstaden har du en pålitlig hjälpreda vid din sida med elektrodsvetsaren.

Den elektriska handsvetsaren ger dig mer rörelsefrihet!

Välj svetsströmmen kontinuerligt från 20 till 200 A med det stora vridreglaget. För en arbetscykel på 100% reglerar du helt enkelt svetsströmmen till under 110 A. Du kan kontrollera alla värden exakt med den lättlästa LED-displayen. Utnyttja den maximala rörelsefrihet som ges av de 8 m långa kablarna för elektrodhållaren och jordklämman. Svetsa bekvämt och direkt stora föremål eller i vinklade miljöer utan att behöva flytta svetsaren. 

Använd sura eller alkaliska elektroder med en diameter på 1,6-5,0 mm för svetsning för att snabbt producera rena och säkra svetsar med mindre svetsstänk. Svetsaren är utformad för en svetstjocklek på upp till 16 mm. Med en öppen spänning på 61 V och varmstartsfunktionen tänder du ljusbågen utan problem och uppnår optimala svetsresultat redan från början.

Tack vare sofistikerad IGBT-teknik imponerar elektrodsvetsaren med förbättrad svetsprestanda som uppfyller alla krav. Anordningen kompenserar på ett tillförlitligt sätt för svängningar i nätspänningen på ±10 %. Eftersom ingen skyddsgas krävs för manuell elsvetsning kan du svetsa exakt och effektivt även under svåra förhållanden utomhus. På så sätt kan du professionellt utföra installationer och underhåll av räcken, trappor, grindar och dörrar, containrar eller system av metall. Den manuella elektriska svetsaren svetsar material som stål, järn, gjutjärn, nickel eller koppar.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

En kraftfull fläkt kyler svetsaren på ett tillförlitligt sätt och skyddar den från överhettning. Det robusta höljet och frontskyddet av plast tål säkert stötar och vibrationer så att enheten kan användas utan tvekan även i tuffa miljöer. Men även säkerhetsfunktioner som god isolering samt den antistatiska och korrosionsfria konstruktionen kommer att övertyga dig under många år.

TEKNISKA DETALJER