Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 27 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 2

Stamos Power 2 är ett etablerat märke för svetsar av hög kvalitet, prisvärda plasmaskärare och TIG-svetsar. Alla produkter övertygar med en modern, ergonomisk design, beprövad hållbarhet och innovativ teknik.

Maskinerna lämpar sig både för hobbyhantverkare med ambitioner och för industriellt bruk. Såväl TIG-svetsarna med MOSFET-teknik som plasmaskärarna från Stamos Power 2 uppfyller varje kunds önskan och utmärker sig inte bara genom att vara enkla att använda utan också genom sitt stora funktionsspektrum.

Alla produkter från Stamos Power 2 kontrolleras löpande enligt tysk kvalitetsstandard under hela produktionen, vilket ger slutanvändaren en hög kvalitet och pålitlighet. Vid tillverkningen används naturligtvis endast material av högsta kvalitet som ger stor stabilitet och en pålitlig användning. Slitdelar som t.ex. elektroder kan beställas i efterhand, vilket säkerställer att du kan använda din maskin under lång tid.

Alla dessa produktegenskaper talar för en angenäm användarupplevelse. Exempelvis är ALUTEC 200 från Stamos Power 2 en prisvärd maskin som går att använda som AC-DC-/TIG-/MMA-svets. Den består av aluminium och har därmed en mycket låg egenvikt, vilket ger användaren en bekväm hantering och en högre arbetskvalitet.

Produktpaletten från Stamos Power 2 gör ett övertygande intryck. Utvecklingen och utformningen av maskinerna görs av våra medarbetare i Tyskland som förenar mångårig erfarenhet med intresse för tekniska innovationer och använder detta i produktframställningen.