Trustpilot
På rea
(14) recensioner

MIG

7 890,00 kr 8 690,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10020131

|

Modell: S-MTM 220

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. måndag 6 maj
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
7 890,00 kr
7 890,00 kr
0%
23 670,00 kr
7 495,50 kr
5%
39 450,00 kr
7 101,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Flexibel svetsning med 5 svetsmetoder: TIG, MIG/MAG, MMA, FCAW, lödning
  • TIG-svetsning med kraftfulla 220 A vid 60% intermittens
  • MIG/MAG-svetsning med mindre svetsstänk genom induktans
  • MMA-svetsning med Hot Start, Arc Force, Anti Stick
  • Flexibel svetsning utan extra skyddsgas med FCAW
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.8

Baserat på 14 recensioner

Sortera efter :

i fjol Publicerad på Expondo Spain

Katastrof maskinfel

Jag kan bara lita på hanteringen av garantin.

Svar från

Tack för din åsikt. Vi vill hjälpa och förbättra, men för att det inte ska hända igen behöver vi ditt stöd. Tillsammans kommer vi att få det.
Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Sweden

Grymt bra!

Mycket bra maskin, presterar långt över förväntan! Kör mest med tig och mig och det fungerar mycket bra! Smidig maskin och lätt att använda! Rekommenderas starkt!

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Sweden

Jag är mer än nöjd med denna svets. Har svetsat allt mellan 1mm-10mm järn med magtråd med ett klockrent resultat. Mma fungerar lysande. Tig inte ännu provat,men förutsätter att resultatet blir perfekt. Så jag rekommenderar verkligen denna produkt.

för 3 år sedan Publicerad på Amazon France

rapportkvalitet pris 10/10

Jag har jobbat i 4 år och är fortfarande inte besviken.Som professionell svetsare är jag van att svetsa på ESAB pro, och ärligt talat förutom typinställningarna: postgas..osv (gäller TIG) som inte är det, men standardinställningarna är justerade tillräckligt bra för att inte behöva... bensinstationen och runt 3 sekunder, det finns ingen blekning det är 4-tiden på denna modell men inte alltför irriterande.. vilken TIG-fackla som helst kan "anpassa sig" (torr ficklampa endast) genom att generellt byta primerknappens elkontakt.. strömmen är bra från 15A till 220A inga problem.. använd med argon (arcal 1 2,5m3) När det gäller MIG/MAG så fungerar den också mycket bra på en 5 kg spole (fast stål, rostfritt stål, kärntråd), jag svetsade med 0,8 solid stål (atal5 2,5 m3 flaska) på liten tjocklek 1 mm till 4 mm stål, och diameter 1,0 på 8/10 mm på stål också.. ärligt talat om justering går bra det går lika bra som prostation typ ESAB, KEMPY... var bara uppmärksam på svetstiden på den höga strömstyrkan kontinuerligt brännarna är luftkylda så kan brinna om du svetsar mer än 1 timme kontinuerligt..För MMA ,.. bågkraft så mycket bra primer Jag använder bara baselektroden (bättre motstånd än rutil för de som undrar varför rutil är för "DIY") i 2.5 eller 3.2 typ SAFDen enda negativa punkten är att den inte svetsar aluminium men jag visste det innan.. Kort sagt Allt detta för att säga att för karossen eller ren och hård svetsning (rörtillverkning, ramverk, etc.) gör denna position jobbet jag rekommenderar starkt eftersom det är 3 funktioner MIG/MAG, TIG, MMA har en bra förhållande kvalitet pris, notera bara att du måste investera ytterligare 2 gasflaskor för att använda TIG och MIG som måste kosta minst 500:e per flaska.. Jag tror att det minsta att veta och för mig 5 stjärnor jag väntade 4 år innan jag skrev något och stationen fungerar fortfarande väldigt bra..

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Germany

Toppenhet

Jag har arbetat med enheten i några månader nu och har varit positivt imponerad av den hittills. Inga misslyckanden, fungerar utmärkt.

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Rekommenderas för alla hobbyister och företag

Hej kompisar. Jag tog emot svetsaren supersnabbt. Jag har nu provat allt svetsarbete den kan göra. En fantastisk enhet och överträffade mina förväntningar. Jag kan bara rekommendera det till alla. Jag skulle till och med erbjuda den som en mobil enhet för företag. Allt där, allt du behöver, mycket bra justeringsmöjligheter tack vare digital styrning. Genom att köpa en argonflaska, fastighetsflaska, tog jag rätt beslut. Alltid glad.

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 år sedan Publicerad på Amazon Spain

Väldigt glad

Jag pratar om Stamos Power multiprocesssvets - S-MTM 220. Maskinen kommer i en mycket tålig låda och med trälock vilket garanterar att den har varit väl skyddad under resan.Knapppanelen är helt klart av bra kvalitet. kvalitet, potentiometrarna är mycket exakta vid beröring, och displayerna är till stor hjälp vid reglering av maskinen. Strukturen på enheten ser tålig ut, den är 1 mm plåt, och handtaget gör den lätt att transportera även om maskinen är ganska tungt. Jag skulle rekommendera att använda en vagn för transport. (med denna maskin kan du göra den själv :-))Inkluderar tillbehören i beskrivningen, de är av bra kvalitet, ficklamporna ser väldigt bra ut, slangarna är tillräckligt långa för att fungera bekvämt. Strömkablarna är formbara och tjocka. Vid svetsning (i MMA) är starten mycket bra, elektroden startar så fort den nuddar stycket vid valfri intensitet. Minsta intensitet i MMA är 11A, i MIG är det 30A och i TIG 10A. (även om i fallet med TIG är jag inte 100% säker, men om det inte är 10 är det 15A) Den maximala intensiteten är 220 i alla tre fallen.Det enda som inte rekommenderas är användningen av volfram som det kommer med, den är röd, vilket indikerar att den har 2% torium. Och något som kan förbättras med tanke på svetseffekten är att den maximala tråden den tål är 0,8, (minimum är 0,6) det kan vara 1,0. Men det kan inte kritiseras eftersom dess tekniska egenskaper informerar oss om detta.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Switzerland

fullständigt nöjd

Enheten övertygade mig och expandos service är mycket kundvänlig och obyråkratisk, jag kan bara rekommendera den.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Belgium

Fråga

Hej, kan vi svetsa aluminium med denna station och vad är skillnaden med modellen S MTM 220UK?

Svar från

Det är en bra fråga. Ring oss på +33 9 72 35 50 85 eller skriv till oss via [email protected]. Med expoDO, vidta åtgärder.
Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo France

Fråga

Hej, finns det några tillbehör till den?

Svar från

Hej, ja, de delar som nämns i leveransen ingår i denna produkt.
Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter