(3) Recensioner

Artikel: EX10020154

|

Modell: S-CUTTER 70.1

Plasmaskärare - 70 A - 400 V

5 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – skärdjup upp till 20 mm
  • Uthållig – 60% intermittens vid 70 A.
  • Välbeprövad – högfrekvent tändning för pilotbåge
  • Exakt – LED-display för strömstyrka
  • Enkel att använda – vridreglage för lufttryck och strömstyrka, vippomkopplare för 2-takt/4-takt

PRODUKTBESKRIVNING

Plasmaskärare med högspänning som skär djupare

Plasmaskäraren S-Cutter 70.1 från Stamos Power² skär effektivt igenom stål och stållegeringar, rostfritt stål, gjutjärn, koppar, nickel och aluminium med en skärström på upp till 70 A. Enheten bemästrar enkelt uppgifter inom bilindustrin, i metall- och andra verkstäder samt inom industriell metallbearbetning, men stödjer också ambitiösa hemmafixare med renovering och reparationer.

Hög skärprestanda och bekväm hantering

Plasmaskäraren imponerar med en lång intermittens på 60% vid 70 A. Om en intermittens på 100% ska uppnås måste skärströmmen sänkas till 54,2 A. Inställningarna för plasmaskärning är enkla att justera med hjälp av den tydligt utformade kontrollpanelen. Beroende på material kan arbetsstycken upp till 20 mm skäras. Plasmabågen antänds med den välbeprövade tekniken för högfrekvent tändning (HF).

Skärströmmen från 10 till 70 A ställs in med hjälp av ett steglöst vridreglage vars aktuella värde tydligt visas på den stora LED-displayen. Lufttrycket ställs också med ett vridreglage och kan avläsas på en manometer. Alla värden kan enkelt justeras även med svetshandskar på. Beroende på kraven och omständigheterna kan du välja den externa kompressorn. Detta gör enheten mycket flexibel och lätt att transportera.

Plasmaskäraren är utrustad med den välbeprövade V-Mosfet-invertertekniken, som säkerställer att strömmen används optimalt och skador orsakade av överspänning förhindras. Med 2T/4T-omkopplaren kan du själv bestämma om plasmaskäraren endast ska arbeta när knappen trycks in eller om den ska köras kontinuerligt. Om man trycker på knappen en gång så startar plasmaskäraren, och trycker man på knappen igen så stannar den. Detta gör plasmaskäraren lika lämplig för korta och som för långa skärarbeten.

Plasmaskäraren S-Cutter 70 är enkel att hantera. Med en skärbredd på bara 1,2 mm kan den lättanvända brännaren användas för att utföra komplicerat arbete med lågt materialslitage. Den 4,8 m långa kabeln mellan kraftaggregatet och brännaren ger stor rörelsefrihet vid arbete på större arbetsstycken som fordon eller värmesystem.

Effektiv luftkylning och avstängningssystem vid överhettning är två av de mest grundläggande kraven för att säkerställa en hög prestanda. Det belagda stålhöljet förhindrar permanent mekanisk skada på enhetens komponenter. Plasmaskäraren kan enkelt transporteras med hjälp av ett praktiskt handtag.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 3 recensioner

08.02.2023

Je to velmi dobrý produkt. Skvělý poměr cena - výkon. Jednoduché a přesné ovládání a nastavování hodnot. Výborné balení - bezpečné pro přepravu i uložení.

08.02.2023

muy buena maquina cortadora, probada y cumple lo indicado.

08.02.2023