Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 18 av 18 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

De högklassiga produkterna från Stamos Selection utgör vårt mest anspråksfulla segment och erbjuder allt man kan vänta sig av en svets av högsta kvalitet till ett rättvist pris. Produkterna övertygar med sin innovativa design och den senaste tekniken. Svetsarna utvecklas och utformas av våra medarbetare i Tyskland.

Vid tillverkningen av de utomordentliga svetsarna och vattenkylaren S-Aquacool från Stamos Selection används uteslutande material av högsta kvalitet. Hela produktionsprocessen hos Stamos Selection kontrolleras löpande med avseende på en kvalitetsnivå som motsvarar tysk standard, vilket garanterar att slutprodukten blir så bra som möjligt, oavsett om användaren är en anspråksfull hobbyhantverkare eller en professionell industrisvetsare. All möda lönar sig, vilket tydligt visar sig i perfekta svetsfogar och ypperlig motståndskraft. Den yttre framtoningen fulländas genom den högklassiga designen.

Ett tillbehör som exempelvis vattenkylaren från Stamos Selection ger dig högre kvalitet och effektivitet när du svetsar genom att den håller värmen på en stabil nivå i alla led av svetsningen. Med hjälp av den kan man få ut maximal kraft från själva svetsen, t.ex. S-Multi 525H i Stamos Selection-serien, utan att riskera överhettning. Svetsarna från Stamos Selection kommer att överträffa dina förväntningar. Låt dig övertygas av de tekniska innovationerna, den moderna designen och den stabila konstruktionen hos produkterna.