B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20021083

|

Modell: S-LS-46

Andrahandssortering Lödstation med lödröksug

1 032,00 kr 1 290,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Skydd - lödröksugen skyddar mot giftig rök
  • Variabel - temperaturintervall mellan 250 till max. 430 °C
  • Kraftfull – lödkolv med 80 W når 400 °C på endast 40 s
  • Kompakt - praktisk enhet, passar på alla arbetsplatser
  • Säker - högkvalitativt hölje som är skyddat mot elektrostatiska urladdningar tack vare ESD-skydd
  • Praktisk - lödkolvshållare med rengöringssvamp

PRODUKTBESKRIVNING

Löda skyddat mot lödrök med denna lödstation med lödröksug

Lödstationen S-LS-46 von Stamos består av en lödkolv, en lödkolvshållare med rengöringssvamp och en integrerad lödröksug. Den kompakta utrustningen övertygar inte bara med hög prestanda utan hälsoskadlig rök sugs direkt upp under lödningen innan den hinner irritera eller till och med skada hälsan.

Den kraftfulla lödstationen med lödröksug

Lödstationen med rökutsug är lika enkel som effektiv. Både lödkolven och utsuget aktiveras via en vippströmbrytare. Tack vare den höga effekten på 80 W behöver kolven endast 40 sekunder för att nå 400 °C temperatur. Du kan justera temperaturen exakt med ett vred till maximalt 430 °C. Enheten håller temperaturen med ±5 °C exakthet.

Under den korta uppvärmningsfasen förvaras lödkolven praktiskt i hållaren. För optimala lödresultat är lödhållaren utrustad med en rengöringssvamp, med vilken lödspetsen rengörs vid behov. När lödspetsen är kall kan den bytas ut, beroende på arbetsuppgift.

Den inbyggda rökutsugen med 115 m³/h luftflöde klarar att avlägsna även kraftigare rökutveckling utan problem. Luften leds genom ett aktivt kolfilter som rengör den grundligt. Tre filter med måtten 13 x 13 cm ingår i leveransen, så lödstationen ur Stamos Solderings sortiment av lödteknik kan tas i bruk direkt. För din egen säkerhet är är det förstklassiga höljet ESD-säkert. Därmed förhindras elektrostatiska urladdningar under lödningen.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR