Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 128 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 6

Stamos Soldering är en pålitlig leverantör av professionella lödningstillbehör av hög kvalitet. Det stora sortimentet omfattar allt ifrån kompakta lödstationer till slitdelar som tenn och hjälpmaterial. Genom att använda förstklassiga material och en genomtänkt konstruktion kan Stamos Soldering ge sina lödningsprodukter en sällsynt lång hållbarhet, vilket gör dem till det bästa valet för verkstäder, svetsare och elektriker.

Vid lödkolvarnas utveckling har användarvänligheten givits hög prioritet, så att man kan åstadkomma professionella lödningar även under långa och komplicerade arbetsinsatser. Inbyggda anordningar för att suga undan den lödrök som uppstår sparar inte bara tid utan skonar också din hälsa och förenklar arbetet betydligt. En sådan finns t.ex. i lödstationen S-LS-6 från Stamos Soldering.

Att utrusta sig med verktyg av hög kvalitet kan vanligtvis bli en dyr affär. Därför erbjuder Stamos Soldering professionella lödningsverktyg till schysta priser. Ta del av vårt stora urval av högkvalitativa lödningsprodukter redan idag, med allt från lödspetsar till förstoringslampor. Produkter från Stamos Soldering förenar teknisk innovation, modern design och hög pålitlighet och kan på så sätt förse både hobbyanvändare och proffs med ett perfekt lödningsresultat.