Artikel: EX10021270

|

Modell: S-LS-91

Labbaggregat - 0-100 V - 0-2 A DC - 200 W - Fyrsiffrig LED-display

2 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Variabel – likspänning från 0 till 100 V och ström från 0 till 2 A
  • Fyrsiffrig LED-display – snabb kontroll av utgångsströmmen och spänningen
  • Säker – inbyggt skydd mot överhettning, överström och överbelastning
  • Effektiv – intelligent temperaturkontroll och automatisk växling från konstant ström till konstant spänning
  • Enkelt – tydlig kontrollpanel med vridreglage och 4 mm uttag

PRODUKTBESKRIVNING

Pålitligt labbaggregat upp till 200 W

Labbaggregatet S-LS-91 är specialiserat på att förse externa enheter med likström, där strömmen och spänningen kan justeras individuellt. Laboratorieaggregatet är främst designat för professionellt bruk inom industrisektorn, i laboratorier, inom telekommunikationssektorn, för verkstäder med elektroniska apparater samt för produktionssystem och testinstitut. Den linjära tekniken resulterar i låg restkrusning och låg ljudnivå.

Ställ alltid in strömvärdena optimalt med laboratorieaggregatet från Stamos Soldering

Tack vare den stora LED-skärmen kan man enkelt avläsa de inställda värdena för utspänning, ström och effekt när som helst. Siffrorna är lätta att läsa även i dåliga ljusförhållanden. Dessutom är de enskilda bildskärmarna försedda med sina respektive enhetsförkortningar, så att man enkelt kan skilja på strömstyrka och spänning.

Det användarvänliga labbaggregatet kan styras mycket enkelt och bekvämt med hjälp av vridknappar. Vridreglagen möjliggör exakta inställningsalternativ för önskad strömstyrka från 0 till 100 V DC och utspänning från 0 till 2 A. Under inställningen av värdena kan man kontrollera respektive värden på den stora LED-skärmen och anpassa den enkelt efter behov. Om laboratorieaggregatet används som en konstant spänningskälla (CV) växlar enheten automatiskt till konstant strömdrift (CA) så snart den inställda belastningsgränsen har uppnåtts. Detta förhindrar skador på de anslutna enheterna.

Med detta labbaggregat får du en enhet med hög säkerhetsstandard: Enheten är utrustad med ett överströmsskydd (OCP), ett överbelastningsskydd (OPP), en strömbegränsning och ett särskilt överhettningsskydd (OTP). Den integrerade fläkten anpassar sig till enhetens temperaturförhållanden och säkerställer därmed optimal kylning. Dessa försiktighetsåtgärder garanterar säker drift av nätaggregatet, även vid intensiv och långvarig användning. Dessutom har enheten ett alarm som informerar dig om säkerhetsbrister.

Halkfria gummifötter säkerställer också att enheten står säkert och skyddar underlaget från oönskade repor. Med laboratorieaggregatet från Stamos Soldering får du en professionell enhet för individuell likströmsförsörjning av olika externa enheter och apparater.

TEKNISKA DETALJER