På rea

Artikel: EX10021043

|

Modell: S-LS-25

Lödkolv - 60 W - 5 lödspetsar

389,00 kr 519,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Temperatur från 220 till 480°C
  • 5 lödspetsar
  • ON/OFF-knapp
  • Gummigrepp
  • Praktisk design

PRODUKTBESKRIVNING

Lödkolv S-LS-25

Lödkolv från det tyska varumärket Stamos Soldering möjliggör lödning och avlödning av element på elektroniska apparater. Denna utrustning är perfekt för olika sorters verkstäder, men alla elektronikintresserade kan också dra nytta av den.

Elektrisk lödkolv från Stamos Soldering – beskrivning

Modellen S-LS-25 är utmärkt effektiv tack vare effekten på 60 W. Du kan arbeta inom temperaturområdet från 220 till 480 ° C, så temperaturvärdet kan justeras till aktuella behov med hjälp av en potentiometer. Effektiviteten främjas ytterligare av 5 extra lödspetsar (olika), som du kan löda ännu mer exakt med. Lysdioden indikerar enhetens funktion.

Lödkolven är bekväm att använda, eftersom dess design är ergonomisk: med dess lätta vikt och kompakta dimensioner är till och med längre arbete inte tröttande. Dessutom är lödkolven enkel att lagra och transportera. Gummigreppet underlättar användningen, och ON/OFF-knappen gör att användaren inte behöver koppla loss utrustningen från vägguttaget vid varje uppehåll.

Den mångsidiga produkten från Stamos Soldering-märket är en kombination av funktionalitet och hög kvalitet. Den är mycket funktionell och helt säker för användaren. Beställ S-LS-25 lödkolven nu med leverans till angivna adressen och få veta om alla dess fördelar.

TEKNISKA DETALJER