B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20021438

|

Modell: X-BASIC

Andrahandssortering Svetshjälm - X-BASIC - färgat synfält

629,00 kr 779,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • heltäckande skydd – för alla vanliga svetsmetoder
  • standard - ljusskydd enligt DIN 4 / 5 - 8 / 9 - 13 och UV-skydd upp till DIN 16
  • Perspektiv - stort, färgat synfält på 100 x 60 mm
  • snabb - 4 sensorer med en responstid på imponerande 1/25000 s
  • mjuk övergång - justerbar fördröjning från s

PRODUKTBESKRIVNING

Fri sikt trots starkt ljus med svetshjälmen X-BASIC

Lita på bra optiska egenskaper, en mycket snabb reaktionshastighet och en låg vikt och ta på dig X-BASIC-svetshjälmen när du svetsar! Oavsett om du svetsar med elektroder eller inert gas, skyddar den automatiska skyddshjälmen dig på ett tillförlitligt sätt med alla vanliga svetsmetoder. Det ger dig hela perspektivet i färgrepresentation.

Den automatiska svetshjälmen med effektiva skyddsfunktioner

Den automatiska svetshjälmen erbjuder dig ett justerbart ljusskyddsområde på DIN 4 / 5 - 8 / 9 - 13. Med hjälp av ett självtest kan du optimalt anpassa ljusskyddet efter dina behov. Med ett synfält på 100 x 60 mm har du alltid alla viktiga detaljer i sikte. X-BASICs långlivade patron drivs av solceller och inkluderar ett utbytbart CR2450-batteri med en livslängd på 5000 timmar.

Den extremt lätta svetshjälmen i plast väger endast {{net_weight}} kg, så du kan bära den utan ansträngning även under långa perioder. Den använda materialblandningen, gjord av plasterna PA66 och PC, kännetecknas av hög nötningsbeständighet och termisk dimensionsstabilitet, så att du kan använda hjälmen under lång tid även under tuffa förhållanden.

Med en mycket snabb svarstid på 1/25000 s från ljust till mörkt är du alltid skyddad från skadliga bågstrålar. Detta belastar inte dina ögon onödigt och du behöver ingen lång omställningstid för att fortsätta svetsa. Dessutom erbjuder hjälmen optimalt UV/IR-skydd vid alla ljusstyrkor upp till DIN 16. Tack vare enastående värden för optisk klass, spritt ljus, homogenitet och beroende av betraktningsvinkeln är den automatiska svetshjälmen predestinerad för professionell användning med svetsutrustning.

Tack vare det omfattande ljusskyddet kan du använda svetshjälmen för alla vanliga svetsprocesser. Anpassa ljuskänsligheten, fördröjningstiden och graden av mörkning individuellt till respektive svetsprocess. Om du vill göra annat metallarbete som att slipa utan att ta av hjälmen, använd GRIND-läget. Med den automatiska svetshjälmen från Stamos Welding Group har du alla alternativ, men säkert!

TEKNISKA DETALJER