Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 109 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 5

Märket Stamos Welding erbjuder ett stort antal moderna svetsar till mycket låga priser. Produkterna som saluförs av Stamos Welding omfattar svetsar och plasmaskärare med olika teknik och storlek, samt tillbehör av allehanda slag. Samtliga produkter lämpar sig för både lekmän och industriellt bruk. Hela sortimentet kontrolleras enligt tysk kvalitetsstandard som en integrerad del av produktionsprocessen.

Svetsarna utvecklas och designas av våra medarbetare i Tyskland. Försäljningen av svetsarna sköts av specialiserade försäljare och medarbetare i olika europeiska länder samt i Asien.

Oavsett om det gäller plasmaskärare, kombisvetsar, MIG/MAG-, TIG- eller MMA-svetsar – produkterna från Stamos Welding är framtagna för dagligt, långsiktigt bruk och uppfyller alla tänkbara krav. Innovativa och moderna tekniker tillsammans med bruket av högkvalitativa material ser till att alla användare oavsett nivå kan uppnå bästa möjliga resultat.

Stamos Welding erbjuder en stor produktpalett av kvalitetsmaskiner som uppvisar en perfekt blandning av mångårig erfarenhet, modern innovation, dynamik och know-how, vilket gör att de går att använda i snart sagt alla sammanhang. På så sätt kan våra artiklar tillfredsställa så gott som varje tänkbart kundbehov. Vi sätter stort värde på att vidareutveckla och förbättra vår produktpalett och är stolta över att bara använda de bästa materialen i våra maskiner.