På rea

Artikel: EX10021436

|

Modell: X-STAR

Svetshjälm - X-star

669,00 kr 799,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • oförstörbar – TECAMID 66-materialet som används är inte bara flamskyddat, utan också formstabilt, nötningsbeständigt, slitstarkt och okänsligt för termiska och kemiska påverkan
  • Standard - ljusskydd enligt DIN 9-13 och DIN 4 samt UV-skydd upp till DIN 16
  • Perspektiv - stort synfält på 93 x 43 mm
  • snabb - 2 sensorer med en responstid på imponerande < 1/25000 s
  • heltäckande skydd – för alla vanliga svetsmetoder

PRODUKTBESKRIVNING

Fri sikt trots starkt ljus med svetshjälmen X-STAR

Lita på bra optiska egenskaper, en mycket snabb reaktionshastighet och en låg vikt och ta på dig X-STAR-svetshjälmen när du svetsar! Oavsett om du svetsar med elektroder eller inert gas, skyddar den automatiska skyddshjälmen dig på ett tillförlitligt sätt med alla vanliga svetsmetoder.

Den automatiska svetshjälmen med effektiva skyddsfunktioner

Den automatiska svetshjälmen erbjuder dig ett justerbart ljusskyddsområde på DIN 9-13 och DIN 4. Med hjälp av ett självtest kan du optimalt anpassa ljusskyddet efter dina behov. Med ett synfält på 93 x 43 mm har du alltid alla viktiga detaljer i sikte. X-STARs långlivade patron drivs av solceller och inkluderar ett utbytbart CRCR2032-batteri med en livslängd på 5000 timmar.

Den extremt lätta svetshjälmen i plast väger endast {{net_weight}} kg, så du kan bära den utan ansträngning även under långa perioder. Anpassa helt enkelt X-STAR till din huvudform. Dessutom erbjuder svetshjälmen dig nackskydd. Den använda TECAMID 66 materialblandningen, tillverkad av polyamid 66 och nylon 66, kännetecknas av god styvhet, hårdhet, hög nötningsbeständighet och termisk dimensionsstabilitet. Dessutom är Nylon 66 slitstark med låg friktionsförlust. De mycket goda termiska, kemiska och mekaniska egenskaperna gör att du använder hjälmen under lång tid även under svåra förhållanden.

Med en mycket snabb svarstid på < 1/25000 s från ljust till mörkt är du alltid skyddad från skadliga bågstrålar. Detta belastar inte dina ögon onödigt och du behöver ingen lång omställningstid för att fortsätta svetsa. Tack vare enastående värden för optisk klass, spritt ljus, homogenitet och beroende av betraktningsvinkeln är den automatiska svetshjälmen förutbestämd för professionell användning med svetsutrustning.

Tack vare det omfattande ljusskyddet kan du använda svetshjälmen för alla vanliga svetsprocesser. Anpassa ljuskänsligheten, fördröjningstiden och graden av mörkning individuellt till respektive svetsprocess. Om du vill göra annat metallarbete som att slipa utan att ta av hjälmen, använd GRIND-läget. Med den automatiska svetshjälmen från Stamos Welding Group har du alla alternativ, men säkert!

TEKNISKA DETALJER