På rea

Artikel: EX10021287

|

Modell: S-SPEEDWELD-150

Svetslägesställare - 150 kg - Bordslutning 0-90° - Fotpedal

26 790,00 kr 38 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – med en lastkapacitet på upp till 150 kg
  • Justerbar – variabel rotationshastighet och lutningsbar i ett område mellan 0 - 90°
  • Mångsidig – tack vare den universella lastplattan
  • Exakt – perfekta resultat för manuell, halvautomatisk, mekaniserad och automatisk svetsning
  • Säker – manövrering via fotpedal och inbyggd anslutning för jordkabel

PRODUKTBESKRIVNING

Exakta svetsfogar och ergonomiskt arbete tack vare den flexibla svetslägesställaren

Vid svetsning är positionering och tillgänglighet avgörande för pålitligt sammanfogning av material. Svetslägesställaren S-SPEEDWELD-150 ger med sina mångsidiga justerings- och fästalternativ exakt stöd för manuellt, halv- eller helautomatiskt svetsarbete, men även vid skärning, slipning eller montage möjliggör svetslägesställaren ett ergonomiskt, säkert och exakt arbetssätt.

Den mångsidiga svetslägesställaren för enkel svetsning i alla positioner

Med en lastkapacitet på 150 kg och en universell lastplatta kan svetslägesställaren användas flexibelt för olika komponenter. Tack vare den variabla rotationshastigheten och den justerbara lutningsvinkeln i ett område mellan 0-90° kan du hitta den optimala positionen och hastigheten för varje arbetsstycke. De många inställningsalternativen och oavbrutet arbete säkerställer inte bara utmärkta resultat med jämn kvalitet, utan minskar även risken för fel vid svetsning, ökar säkerheten och gör hela processen mer ekonomisk.

svetslägesställaren styrs via en fotpedal, vilket säkerställer ökad säkerhet, ger mer flexibilitet genom arbete med fria händer och gör det lättare för både erfarna och mindre erfarna användare att uppnå rena svetssömmar. Den integrerade anslutningen för en jordkabel garanterar också mycket hög säkerhet och förhindrar skador. Svetslägesställare är ett säkert, exakt, ergonomiskt och effektivt sätt att sammanfoga material med olika former och storlekar, oavsett om man svetsar för hand eller utför automatiserad CNC-svetsning.

TEKNISKA DETALJER