På rea

Artikel: EX10021476

|

Modell: S-WMW-ER70S-6 0.8X1KG

Svetstråd - Stål - ER70S-6 - 0.8 mm - 1 kg

279,00 kr 319,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Optimal – massiv tråd lämplig för MIG/MAG-svetsmaskiner för inertgassvetsning
  • Effekti – uppnår utmärkta svetsresultat vid svetsning av stål med inerta gaser som koldioxid eller en blandning av argon och koldioxid
  • Exakt passande – för trådmatning med 0.8 mm
  • Produktiv – 1 kg svetstråd för kontinuerlig svetsning
  • Kompatibel – svetstråden kommer på en trådspole med en diameter på 10 cm med en innerdiameter på 1,6 cm

PRODUKTBESKRIVNING

Optimal svetstråd för din MIG/MAG-svets

Vill du svetsa stål med din MIG/MAG-svets? Använd sedan Stamos Welding Group svetstråd av stål med ett ökat innehåll av kisel-mangan! Med den högkvalitativa massiva svetstråden kan du uppnå optimala resultat med olegerade och låglegerade stål. Det betyder att den kan användas universellt inom en mängd olika områden.

Du når de bästa resultaten med denna svetstråd för stål

Svetstråden för stål har en diameter på 0.8 mm. Se till att den matchar din trådmatning i MIG/MAG-svetsmaskinen. För stål, använd en inert gas som koldioxid eller en argon-koldioxidblandning som skyddsgas. Genom sin balanserade kemiska sammansättning med ett ökat mangan- och kiselinnehåll kan man uppnå optimala svetsar med hög draghållfasthet. Dessutom är det lämpligt som fyllnadsmaterial för olegerade till låglegerade stål.

Denna trådelektrod finns på en spole med en diameter på 10 cm. Tack vare mängden 1 kg som ingår kan du svetsa extremt effektivt, även för längre svetsjobb. Den är idealisk för MIG/MAG-svetsarbeten inom byggbranschen, containerkonstruktion, skeppsbyggnad eller för olika reparationsarbeten.

TEKNISKA DETALJER