B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20030524

|

Modell: SBS-PF-100/20E

Andrahandssortering Plattformsvåg - 100 kg / 20 g - LED

1 290,00 kr 1 599,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • 100 kg / 20 g
  • Pris
  • Platta 30 x 40 cm
  • 3 LED-displayer
  • Flera funktioner

PRODUKTBESKRIVNING

Plattformsvåg - 100 kg / 20 g - 30 x 40 cm

Plattformsvåg från varumärket Steinberg Systems är en mycket användbar utrustning på postkontor, lager, butik, logistikplats (hamn, flygplats), fabrik eller verkstad. Den moderna SBS-PF-100 / 20E-modellen kännetecknas av tillförlitlighet och hög kvalitet, vilket innebär lång livstid - även om du använder den intensivt.

Plattformsvåg Steinberg Systems – beskrivning

Med den praktiska plattformsvågen har du möjlighet att väga olika föremål i området 0,4-100 kg med en hög noggrannhet på 20 g. Den stora plattformen på 30 x 40 cm är lämplig för att mäta vikt på både mindre och större paket eller försändelser. Vid överbelastning visas ett lämpligt meddelande. ett Se även en

Flera ytterligare funktioner är en viktig fördel med modellen SBS-PF-100/20E. Dessa funktioner är: prisbestämning, tarering, nollställning, räkning, summering, kalibrering, återställning samt enhetskonvertering (kg, Ib).

Plattformsvågen från Steinberg Systems är mycket enkel att använda tack vare 3 LED-displayer placerade på kontrollpanelen (med vikt, pris och totalbelopp). De är bakgrundsbelysta och har 15 mm höga siffrorna, så att du lätt kan avläsa mätvärden.

Den energibesparande enheten stängs av efter 3 sekunder av inaktivitet. Efter batteriladdning (du kan även använda plattformsvågen under batteriladdningen) är batterilivet upp till 96 timmar. Detta gör verktybet mycket mobilt. I setet medföljer en 7 V / 500 mA nätadapter.

Lång livslängd garanteras av högkvalitativa material vågen är tillverkad av: rostfritt stål (plattform), pulverlackerat stål (ram) samt tangentbordskydd, som är vatten- och fettbeständigt. Den stabila konstruktionen står på fyra justerbara fötter. Vid behov kan stativet fällas ihop, vilket underlättar transporten.

Denna plattformsvåg kan framgångsrikt användas på detaljhandelsbutiker, produktions- eller bearbetningsanläggningar. Varumärket Steinberg Systems har sett till att modellen SBS-PF-100 / 20E är utrustad med ytterligare, användbara funktioner och även tillverkad med tanke på noggrannhet som uppmärksammar varje detalj.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR