B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20030498

|

Modell: SBS-ZW-30005

Andrahandssortering Räknevåg - 3 kg / 0,05 g - LCD

1 290,00 kr 1 599,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidighet - tack vare mätområdet från 0,2 g till 3 kg kan du väga ett brett sortiment av produkter
  • Noggrannhet på 0,05 g - hög precision av vägning
  • Kompatibilitet - RS232-kontakt gör att du kan ansluta räknevågen till en kassaapparat eller en dator
  • Bekvämlighet - På de 3 digitala LCD-skärmarna med bakgrundsbelysning kan du läsa resultaten till och med under ogynnsamma ljusförhållanden
  • Hållbarhet - av ABS-plast och rostfritt stål

PRODUKTBESKRIVNING

Räknevåg Steinberg Systems

Räknevåg från varumärket Steinberg Systems är utformad för att väga föremål i olika storlekar (vågen är ej verifierad för handel). Bordsvågen är mycket precis och gör mätningar på ett enkelt, snabbt och exakt sätt. Detta gör att modellen SBS-ZW-30005 kan vara till stor nytta inom livsmedelsindustrin, skogsbruk, trädgårdsodling samt på forskningscentra, universitet och många andra platser.

Noggrann räknevåg – egenskaper

Räknevågen är mycket mångsidig, eftersom den har ett brett vägningsområde: från 0,2 g till 3 kg. Det låter dig kontrollera vikten av olika föremål - från små komponenter till större produkter. Noggrannhet på 0,05 g betyder att vägningsresultaten kännetecknas av imponerande precision och tillförlitlighet.

Räknevågen är utmärkt mångsidig tack vare sina flera ytterligare funktioner, såsom: tarera, nollställa, summera, totalvikt, kalibrering, räkning av stycken, radering av data och enhetskonvertering. Produkten har dessutom ett inbyggt vattenpass, och ett speciellt larm som varnar för överbelastning och låg batterinivå. Batteriet kan till och med strömförsörja enheten i upp till 80 timmar.

Det är utmärkt enkelt att använda räknevågen tack vare den intuitiva kontrollpanelen och de tre stora, tydliga LCD-skärmarna. Tack vare bakgrundsbelysningen kan du använda vågen bekvämt till och med under ogynnsamma ljusförhållanden - till exempel i mörka rum.

Modellen SBS-ZW-30005 är utrustad med en RS232-kontakt, så att du enkelt kan ansluta produkten till en dator eller en kassaapparat. Denna funktion gör utrustningens arbete avsevärt snabbare och effektivare.

Räknevågen är mycket hållbar, eftersom den är tillverkad av slitstarka material - ABS-plast och rostfritt stål. Räknevågen står stabilt på halksäkra gummifötter. De håller vågen på plats och med den enkla höjdjusteringen kan du fritt anpassa höjden till dina arbetsbehov.

Räknevågen från Steinberg Systems kan väl användas för att noggrant kontrollera vikten av olika föremål. Utrustningen kännetecknas av enkel användning och hög noggrannhet. Detta gör att modellen SBS-ZW-30005 kan vara till stor nytta inom livsmedelsindustrin, skogsbruk, trädgårdsodling samt på forskningscentra, universitet och många andra platser.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR