Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 761 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 32

Märket Steinberg Systems erbjuder noggranna kvalitetsvågar av olika slag och olika funktioner, samt lyftredskap till låga priser. Materialen som används i produktionen kontrolleras med avseende på sin hållbarhet och kvalitet och behandlas därefter med stor omsorg, vilket gör att användaren kan förvänta sig att produkten håller länge.

Vågsortimentet sträcker sig från exakta precisionsvågar, butiksvågar, hängvågar och räknevågar till kranvågar och utgör därmed ett brett och varierande sortiment med många tillämpningsmöjligheter. Steinberg Systems erbjuder rätt våg för alla tillfällen och ändamål.

Lyftredskap som kedjeblock, spakblock och lyftmagneter från Steinberg Systems är idealiska för att lyfta tunga laster och lämpar sig för t.ex. industri, byggnadsverksamhet och logistik. De kompakta och kraftfulla lyftmagneterna passar även för konstruktionsarbeten och är som alla andra lyftredskap snabba, pålitliga och gynnsamma.

Produkterna från märket Steinberg Systems genomgår redan i produktionsprocessen regelbundna kontroller enligt tysk kvalitetsstandard, vilket garanterar produkternas långsiktiga hållbarhet. Vid utvecklingen och utformningen av produkterna använder sig våra medarbetare av sina fleråriga erfarenheter och kombinerar den med tidsenliga innovationer för varje enskild produkt.

Produktkatalogen anpassas regelbundet för kundernas önskningar och krav. På så sätt får användaren en maskin som uppkommit ur en perfekt blandning av kunskap, dynamik och modern och ergonomisk design. Märket Steinberg Systems övertygar långsiktigt genom tekniska finesser och beprövad hållbarhet.