Artikel: EX10030654

|

Modell: SBS-FZ 3000/5M

Kedjeblock - 3000 kg - {{chain_lenght}} m

2 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfullt – stabilt kedjeblock med en lastkapacitet på 3000 kg
  • Flexibel – tack vare en lyfthöjd på {{chain_lenght}} m
  • Praktisk – manuell modell som kan användas utan strömkälla
  • Hållbara – galvaniserade skruvar, muttrar och bultar samt den härdade kedjan garanterar högsta industrikvalitet
  • Säker – pålitliga dragbromsar håller vikten säkert

PRODUKTBESKRIVNING

Lyft tunga laster upp till 3000 kg enkelt med ett kedjeblock

Det finns ett antal föremål som helt enkelt är för tunga för att flytta utan hjälpmedel, som stålbalkar, motorblock eller byggnadsställningar. Kedjeblocket SBS-FZ 3000/5M mångdubblar din styrka och gör det lättare att lyfta tunga laster. Tack vare dess flexibla design är det lika lätt att använda på byggarbetsplatsen som i verkstaden eller på lagret.

Det kraftfulla lyftblocket från Steinberg Systems

Kedjeblocket från Steinberg Systems klarar en lastkapacitet på upp till 3 ton. Den höga lastkapaciteten möjliggörs av den robusta konstruktionen av stål. Stålkedjan som lyfter lasten består av länkar med en tjocklek på 7 mm och är också extremt stabil. Kedjan är dessutom härdad och skruvar, muttrar och bultar är galvaniserade, vilket skyddar enheten från korrosion och uppfyller högsta industriella standard.

Med lyftblocket kan man lyfta föremål upp till en höjd på {{chain_lenght}} m så att man får maximal rörelsefrihet för manövrering. Lyftblocket drivs rent mekaniskt, vilket betyder att man inte behöver en extra strömkälla. Tre kugghjul inuti enheten säkerställer optimal kraftöverföring, som gör det mycket flexibelt att använda.

Kedjeblocket kan fästas i tak eller ställningar med en robust krok. För lasten finns ytterligare en krok tillgänglig, som kan säkras med ett lås så att föremålet hänger säkert på kedjan. Kedjan kan blockeras efter behov när den lyfts och sänks. Det betyder att du alltid har full kontroll när du arbetar med lyftblocket.

TEKNISKA DETALJER