Artikel: EX10031085

|

Modell: SBS-MD-26

Metalldetektor - detektionsdjup cm - Ø 24 cm - teleskoparm: 96 - 120 cm

2 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Exakt - Detektorn lokaliserar även små föremål (mynt etc.) upp till cm djupt
  • mångsidig - fyra olika sökfunktioner: alla metaller, exkludera (skiva), välj (notch), visa (pinpoint)
  • vattentät - vattentät sökspole för användning i regn och grunt vatten
  • justerbar – utdragbar teleskoparm på 96 - 120 cm med armstöd för bekväm användning för små och stora skattjägare
  • tydlig – alla viktiga funktioner och displayer på kontrollpanelen med LCD i en blick

PRODUKTBESKRIVNING

Den perfekta metalldetektorn för små och stora skattjägare

Den som söker finner! Oavsett om du letar efter en förlorad vigselring i trädgården, en kruka med guld i skogen, ammunition på gamla slagfält eller kablar i väggen - med metalldetektorn från Steinberg Systems hittar du allt felfritt.

Hitta guld, silver och metall med metalldetektorer från Steinberg Systems

Tack vare en  Tack vare den intuitiva kontrollpanelen och LC-displayen kan du använda metalldetektorn för att lokalisera även små föremål som mynt, ringar eller spikar om de inte är begravda djupare än cm i marken. Fyra olika lägen är tillgängliga för sökningen: "All Metal" känner igen sju typer av metall, har automatisk markutjämning och är mycket känslig. Å andra sidan, om du väljer "Disc", stängs visningen av vissa typer av metall av för mer exakt differentiering. Med "Notch" väljer du frekvensområden för vissa metaller och "Pinpoint" pekar på platsen där objektet du letar efter finns.

Beroende på typ av metall drar tre olika signaltoner din uppmärksamhet på fyndet. Den bakgrundsbelysta LC-displayen informerar dig om typen och djupet av fyndet, även i mörker. Använd hörlursuttaget på detektorn för att blockera omgivningsljud eller för att förhindra att andra störs av bullret från gulddetektorn. Det är här du ansluter alla hörlurar med en 3,5 mm uttag. Justera volymen med motsvarande kontroller.

Tack vare den senaste tekniken är strömförbrukningen mycket låg. Du använder metallproben med två 9 V-batterier. En laddningsindikator informerar dig om batteriernas status. Tack vare sin låga vikt kan den användas överallt. Inte minst på grund av den teleskopiska armen, som kan förlängas mellan 96 - 120 cm, kan unga och gamla skattjägare komma igång utan att böja sig. Det vadderade armstödet på den ergonomiska metalldetektorn garanterar en maximal effektiv och bekväm sökning. Höjdpunkten: Du kan till och med hitta gömda metallföremål i regnet, i snön eller på grunt vatten, eftersom metallspolen är absolut vattentät!

TEKNISKA DETALJER