Stekbord - el

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 24 av 50 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!
1 från 3

Är du på jakt efter ett professionellt elektriskt stekbord? Då har du kommit rätt. Ta en titt på våra högkvalitativa och förmånliga el-stekbord från den välrenommerade tillverkaren Royal Catering. Stekborden finns i flera olika storlekar och modeller. Alla är tillverkade av rostfritt stål av bästa kvalitet och konstruerade för dagligt användning i professionella restauranger, storkök, snabbmatsrestauranger m.m. Beställ ditt nya el-stekbord till lågt pris direkt i vår webbshop och låt det levereras hem till dig eller direkt till restaurangen - frakten bjuder vi på!

 

Elektriska stekbord för professionella kök

Det viktigaste i ett professionellt kök är råvaror av hög kvalitet och en duktig kock. Men inte långt efter det kommer köksutrustningen, för vad hjälper de bästa ingredienser när köksmaskinerna är undermåliga och inte håller måttet! Vårt märke för storköksprodukter är Royal Catering, en välkänd tillverkare av högkvalitativ, professionell restaurangköksinredning och -utrustning av alla dess slag. Royal Catering har till och med professionella popcornmaskiner i sortimentet!

Royal Catering tillverkar med rostfritt stål av bästa kvalitet. Det är slitstarkt, smakneutralt och ett av de mest hygieniska materialen – ett måste för restaurangbruk. Även de robusta el-stekborden från Royal Catering är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. De är mycket enkla att hålla rena och hygieniska, eftersom eftersom bakterier inte kan få fäste i det blanka materialet. De elektriska stekborden är utformade för dagligt bruk i restauranger, storkök och andra professionella matserveringar. Stekborden finns i flera modeller och även som dubbel-stekbord med både en räfflad och en slät stekyta. På den räfflade stekytan får rätterna det typiska, dekorativa grillmönstret! Stekhällarna värms snabbt upp till önskad arbetstemperatur med helautomatiska temperaturkontroller som håller en jämn temperatur. Beroende på modell är stekhällarna utrustade med ett eller två värmeelement. Beställ ett elektriskt stekbord från Royal Catering och övertyga dig själv om vår utmärkta pris/prestandanivå!

 

Royal Catering - bästa kvalitet till låga priser

Expondo och Royal Catering kan tillfredsställa alla behov i ett professionellt kök, till priser som slår det mesta. Produkterna är ergonomiskt designade, för Royal Catering lägger största vikt på att tillfredsställa kundernas behov. Både effektivitet och bekvämlighet är viktiga kriterier när Royal Catering utformar nya maskiner och storkökstillbehör.
Vi hjälper dig gärna att effektivisera arbetet i ditt restaurangkök: grilla med högkvalitativa klämgrillar, fritera eller gratinera maträtter med Royal Caterings salamandergrillar. För dig som lagar dina rätter komplett från grunden och förbereder råvarorna själv kan expondo även erbjuda högkvalitativa kökstillbehör som köttbandsågar, korvsprutor eller pommes frites-skärare!


Royal Caterings elektriska stekbord  är perfekta för att grilla grönsaker, kött eller fisk fettsnålt och nyttigt. På den blanka stekytan kan till och med rätter som stekta ägg eller pannkakor tillredas. Endast fantasin sätter gränser! Är din specialitet hemmagjorda hamburgare, kanske till och med framställda med en av våra hamburgermaskiner (LINK /hamburgermaskin/), är dessa praktiska, elektriska stekbord ett oumbärligt tillbehör i köket! Serverar du hembakade hamburgerbröd till burgarna - kanske blandade i en av våra degmaskiner och bakade i en varmluftsugn från expondo - kommer gästerna garanterat att stå i kö.


Som du ser erbjuder expondo alla viktiga tillbehör som underlättar vardagen i ett professionellt kök!