Terassvärmare

Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 5 av 5 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

Du som söker en rejäl och pålitlig terrassvärmare för professionellt bruk , exempelvis till uteserveringen på din restaurang, har kommit till rätt plats. Oavsett om du letar efter en el eller gasol terrassvärmare har vi modellerna du behöver från stora tillverkare som Bartscher i lager. Våra högkvalitativa terrassvärmare förlänger uteserveringssäsongen och gör det därmed möjligt att få plats med fler gäster. Dessutom är alla våra värmestrålare enkla att sätta på och stänga av alltefter temperatur.

 

Köp god komfort för dina kunder

Terrassvärmare i närheten av dina restaurangmöbler håller både gästen och möblerna glada. Gästerna slipper frysa och kan njuta av uteserveringen även när sommaren är som kyligast. Möblerna mår bättre av den torrare luften du får av en värmare, och du slipper mögelprickar och fukt på både dynor, trä och rotting. Visserligen är möbeldynor i dralon för utomhusbruk tåliga men långvarig exponering i kall och fuktig miljö är inte bra för någon möbel.

En större värmare som står på golvet kan flyttas runt efter din möblering medan en mindre monteras fast på vägg eller tak på din terrass. Har du fristående soffgrupper bildar en fristående värmare bra avgränsningar mellan möbelöarna. Å andra sidan kan en väggplacerad värmare sättas på stolpar och fylla samma funktion. Din yta och ditt behov av flexibilitet får avgöra och eftersom vi har fri leverans och kostnadsfri retur inom 100 dagar kan du se hur produkten skulle passa på plats. När du bestämt dig för vilken modell och storlek du behöver ha på din terrassvärmare är det dags att välja andra tillbehör till uteserveringen. Låt designen vara enhetlig om du vill skapa ett lugnt och harmoniskt intryck. Har du väggarna fria finns många modeller av väggfasta askkoppar att välja bland, och väljer du att ställa dem på bordet behöver du tänka på att de inte ska välta vid lite blåst. Detsamma gäller gatupratare, som även de kräver lite tyngd för att stå stadigt.

Bra terrassvärmare som drivs av el

Alla tillbehör till uteserveringen som drivs av el har en sladd som kommer att behöva dras någonstans. En terrassvärmare med el behöver ha eluttag inom några meter, vilket ger en relativt god räckvidd, men kan vara en nackdel. Annars finns möjligheten till flera värmelägen, höj- och sänkbara stolpar, låg vikt med mera som ett gott argument för elvärme.

Terrassvärmare som drivs av gasol, däremot, väger generellt sett något mer, och är sällan höj- och sänkbara. Gasolvärmare har annars andra fördelar än en eldriven variant. De är enkla att flytta dit ingen el finns. Har du en mobil restaurang, eller verkar på en marknad, kan gasolen ge dig en klart större mobilitet och räckvidd bland dina restaurangmöbler. Gasolen finns i en behållare i foten och tuberna byts enkelt ut när de är slut.

Terrassvärmare av alla slag ger en hög mysfaktor bland bord och stolar. Kombinera gärna med en kudde och filtar över stolsryggen eller i sofforna, så har du skapat en riktigt välkomnande och ombonad miljö. Våra priser är så låga då vi inte har några mellanhänder så du får lätt råd med flera tillbehör än du tänkt dig.

När du beställer en terrassvärmare av något av alla märken vi har kör vi den hem till din dörr, helt utan kostnad. Det enda du sedan behöver göra är att packa upp din kvalitetsprodukt och se hur bra den fungerar. Sedan har du tre års garanti, automatiskt.