B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20250059

|

Modell: UNI_GAZEBO_3X4G

Andrahandssortering Förlängningspaviljong - 3 x 4 m - Mörkgrön

4 590,00 kr 5 699,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – under den 3 x 4 m stora takkonstruktionen finns det plats för flera personer, för en härlig grillkväll med familjen eller för att ta ett glas vin med vänner
  • Skyddande – paviljongtaket med 180 g/m2 polyester skyddar mot sol
  • Stabil – ramen av pulverlackerat stålrör är hållbar, rostresistent och motståndskraftig mot yttre påverkan
  • Snygg – den moderna formen med sluttande tak och sofistikerade detaljer gör paviljongen till ett blickfång
  • Enkel – lätt uppbyggnad med hjälp av medföljande monteringsmaterial och bruksanvisning

PRODUKTBESKRIVNING

Slappna av i skuggan under förlängningspaviljongen från Uniprodo

Letar du efter en skuggig plats i din trädgård eller på terrassen på sommaren? Då är den högkvalitativa förlängningsmarkisen UNI_GAZEBO_3x4G från Uniprodo, proffsen på trädgårdsutrustning, exakt rätt val! För var du än väljer att ställa pergolamarkisen på 3 x 4 så kommer den att vara den nya favoritplatsen för dig och dina gäster.

Populär mötesplats och äkta pärla – den fina förlängningsmarkisen i mörkgrönt

Under det mörkgröna taket av polyester med en täthet på 180 g/ m

Med monteringsmaterialet som ingår i leveransen är trädgårdsmarkisen lätt att montera, och du kan själv välja om du vill placera den på gräsmattan eller på terrassen. Du behöver inte fästa paviljongen utan sidoväggar extra på ett hustak eller på en vägg. Pinnarna ger ytterligare stabilitet, som du kan använda för att förankra de fyra benen i marken vid behov.

Den robusta stålrörsramen är inte bara särskilt stabil utan också korrosions- och väderbeständig. Du kan därmed njuta av din trädgårdspaviljong under många år. Beställ en förlängningspaviljong idag och se fram emot mysiga stunder med kära vänner i ditt nya vardagsrum i naturen.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR