B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20250458

|

Modell: UNI_PBM_58B

Andrahandssortering Knappmaskin - 58 mm - 100 knappar

2 090,00 kr 2 599,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Produktiv – två grundformer och en tryckform med en diameter på 58 mm
  • Enkel – manuell hantering med en kraftfull spak
  • Professionell – övertygande knappar som görs på nolltid
  • Hållbar – robust konstruktion av stål
  • Individuell – oavsett om du vill tillverka namnetikett, logotyp eller katt – allt är möjligt!

PRODUKTBESKRIVNING

Individuella knappar med knappmaskinen från Uniprodo

Låt kreativiteten flöda och producera reklammaterial eller dekorativa accessoarer. Oavsett om du vill trycka din logotyp eller ge deltagarna på ditt evenemang en namnbricka – knappmaskinen UNI_PBM_58B från Uniprodo gör det möjligt. Eller varför inte uppmuntra dina gäster att delta i skapandet själva och presentera sig med en knapp av egen design. Pinsmaskinen fungerar helt manuellt och kan användas där du behöver den.

Ditt motiv kommer att synas – med den kraftfulla pinsmaskinen

Badgemaskinen är tillverkad av robust stål så att du alltid kan pressa knapparna kraftfullt. Knappmaskinen erbjuder två grundformer och en tryckform med en diameter på 58 mm för försegling av knapparna. På så sätt kan du tillverka extra stora knappar. Din knapp kommer definitivt att bli ett blickfång! Knappmaskinen manövreras manuellt med en spak och uppnår bästa resultat med full kraft. Den drivs utan en extern strömkälla eller batterier och tack vare sin kompakta design får den plats även i trånga utrymmen.

Så enkelt är det: Placera knappens metallplatta i motsvarande form på knappmaskinen. Sedan lägger du det klippta fotot, företagslogotypen eller namnetiketten och filmen noggrant och exakt ovanpå varandra och pressar med pinsmaskinen. Placera sedan den egendesignade knappen med motivet nedåt i maskinen, bakplattan med nålen ovanpå och pressa ner spaken på badgemaskinen igen.

Leveransen inkluderar 100 knappar på 58 mm så att du kan börja tillverka knappar direkt eller sätta igång med den första testserien.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR