Trustpilot
På rea
(5) recensioner

Trädgårdspaviljong - Rund- 3,5 m - 180 g/m² - Vinröd

3 090,00 kr 3 390,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10250050

|

Modell: UNI_PERGOLA_3.5RR

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leveranstid ca 3-7 arbetsdagar
Utmärkande egenskaper
  • Elegant – rund trädgårdspaviljong skapar ett vackert och unikt utseende tack vare de högkvalitativa materialen som passar in i varje trädgård och ger avskildhet
  • Användbar – maximal avkoppling utomhus, när du grillar med vänner eller för trädgårdsfester
  • Skyddande – erbjuder välbehövlig skugga under dagen och skapar en mysig atmosfär för dina gäster på kvällen
  • Väderresistent – starkt tyg med en täthet på 180 g/m2 som skyddar mot sol, insekter och vind (ej helt vattentät)
  • Enkel att montera – inklusive monteringsanvisningar för självmontering
  • Robust – ram av stål som är tålig, korrosionsbeständig och miljövänlig
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.6

Baserat på 5 recensioner

Sortera efter :

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo Switzerland

Flagga

Snabb leverans, bra kvalitet, allt OK.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Finland

Paviljong

Perus tidigare recensioner av Gröna paviljongen, Det var mitt eget fel att taket läckte, det fortsätter att regna, annars är det dags för Hepponen Paviljonki.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Bra - men montering...

Jag skriver ner mitt första intryck av pergolan här. Efter att ha tittat på några pergolor och läst recensionerna bestämde jag mig medvetet för denna modell som är något dyrare än jämförelsemodellerna. Leveransen gick mycket snabbt och efter uppackning fanns alla delar som angavs i beskrivningen Montering: Jag skulle dra av en halv stjärna här, helt enkelt för att monteringsanvisningen är något för pusselkungar. Även om alla delar och ordningen beskrivs är ritningarna helt enkelt hemska och det finns ingen ytterligare beskrivning förutom själva ritningarna. Dessutom används en hel rad olika skruvlängder, varav några bara skiljer sig med några millimeter i längd. Alla skruvar och andra små monteringsdelar förvaras i en påse - löst! Först och främst innebär det att man sorterar små delar noggrant. Annars händer det en som mig att skruvar skruvas in med fel längd och i slutändan måste tas bort igen, helt enkelt för att man inte riktigt tittat noga. Irriterande! Tur att det bara händer en gång. Om allt är rätt inrättat har du lugn och ro.Material:Bra! Alla delar verkar robusta. Det som särskilt fångade min uppmärksamhet är beläggningen. Även när man skruvar i skruvarna, med en del av ytan som "skrapas" då och då, förblir den intakt utan att avslöja metallen under. Det är därför liten risk för rost. Beläggningen verkar ganska tjock för mig. Jag har sett något annat Omslag: Bra! Robust material med egen beläggning. Det första intrycket är verkligen ok. Det återstår att se om materialet kommer att ligga kvar så här hela sommaren. Jag återkommer Helhetsintryck efter montering: Mycket bra. Min fru och jag gillade det verkligen, även om installationen var lite irriterande på grund av den dåliga beskrivningen. Sammantaget gör det ett värdefullt och gediget intryck. Delen har förbättrat vår trädgård avsevärt. Som jag sa till min fru så har "nöjesfaktorn" i vår trädgård ökat markant, det återstår att se om vi fortfarande kommer att vara lika entusiastiska om ett år. Men än så länge - jättebra. Ångrar inget köp.

Visa den ursprungliga recensionen

för 11 dagar sedan Publicerad på Expondo Germany

Vårens uppvaknande

Topp när det gäller leverans. Paketet kom 2 dagar efter beställning. Alla delar kontrollerades, allt fanns med och alla smådelar levererades paketerade och tilldelade. Kan inte bli bättre. Vi har inte satt upp ännu eftersom vädret inte tillåter det än. Vi kommer gärna tillbaka till det snart igen. Men först och främst...tack för snabb service.

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Amazon United Kingdom

Huvudet stekt på byggnaden

Först till kvarn. Det var en mardröm att bygga detta. Det hela verkade ganska okomplicerat men du kommer att behöva sätta en av bitarna upp och ner och ha en bit icke-symmetrisk med resten. När du sätter ihop den runda övre biten på taket ser det väldigt rakt fram. Det finns två typer av delar att sätta ihop, en är märkt 3 en är märkt 4. En kant på varje är böjd för att passa mot benstången, den andra kanten är rak där du passar 3 och 4 tillsammans, det finns en liten cirkelfunktion och ett fäste för takstolparna i mitten av 3 och 4. Förutom....när man kommer till sista biten går det inte, det är ur symmetri. Jag ägnade över en timme åt att försöka ta reda på var jag hade gått fel men gav upp till slut och placerade bara den sista biten upp och ner. Tack och lov påverkade det inte resten av bygget på något sätt. Taket går fortfarande på och gardinerna kan fortfarande hänga och glida fint. Det tog bara en löjlig lång tid att bygga vad som är en tillräckligt grundläggande struktur på grund av denna förvirring. Jag har inkluderat bilder som är meningsfulla för alla andra som försöker bygga en. Den kom i två lådor, en låda hade alla tecken på att den hade packats om, det såg ut som om det hade varit en 2:a eller en retur. Den andra lådan var fin allt innehåll såg nytt och orört ut. En av bitarna var böjd, se mina bifogade bilder. Min gissning är att någon hade det före mig och låtit steka huvudet med problemet upp och ner och skickade mig tillbaka efter att ha varit slarvig och böjt en bit. Det är ett fint lusthus, det är en solmarkis taket är inte vattentätt, det regnade på det är första utflykten och kraftigt regn kommer att komma igenom som en dimma med enstaka dropp. Jag ska köpa vattentätare och behandla taket så att det blir torrare under. Lusthuset är tillverkat av robust metall men det är inte särskilt stabilt fristående så du måste använda para-linor och markpinnar. Vår är på trall så benen är fastskruvade och jag har kört para-linan från toppen till omgivande stängsel och det är stabilt. Lusthuset är för tillfälligt bruk men det är inget du kan plocka isär butik och sedan sätta upp igen i all hast. Jag ska se om jag kan köpa nytt takmaterial för framtiden och lusthuset måste upp i början av sommaren och sedan ner i slutet, takmaterialet kan enkelt tas bort och förvaras när det inte ska vara i bruk ett tag för att rädda den från väder och fågelröra. Det är ett trevligt lusthus och för priset är jag nöjd med det, det passar perfekt till mitt trädäcksområde och runt vår badtunna men det kräver lite tid för det första bygget och kommer att behöva skötas väl för att det ska hålla i mer än ett par år.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter