Vägghyllor

Hitta inspiration på expondos blogg!

Att ha tillräckligt med förvaringsutrymme är viktigt för restauranger och storkök för det är mycket som måste användas och finnas nära till hands när man lagar mat till många. En vägghylla kan hålla alla viktiga arbetsredskap på plats, samtidigt som det inte påverkar golvutrymmet som också är viktigt att ha tillräckligt av i köket. Väljer man en vägghylla som är tillverkad i rostfritt stål är den dessutom både tålig och lätt att rengöra.

Förvaring är viktigt i professionella kök

Det är kökets eller lokalens utformning som bestämmer vilken typ av hylla som passar bäst, men fördelen med en vägghylla är att den ofta får plats även i de minsta lokaler. Man kan även placera hyllan så att man når sakerna som har placerats på den på ett ergonomiskt sätt. Golvhyllor är också praktiska, men i de flesta kök behöver man en kombination av förvaringsutrymmen.

Det kan till exempel även behövas ett högskåp och ett arbetsskåp för att man ska kunna förvara alla redskap som krävs. Även dessa typer av förvaringsmöbler hittar ni i vår butik. En vägghylla kan se ut på olika sätt och ha ett, två eller flera hyllplan. Vissa modeller har även praktiska lösningar som kan komma väl till användning under arbetsdagen. En kryddhylla har till exempel små avtagbara behållare som sitter fast på skenor på undersidan. Hyllorna i vårt sortiment har olika mått när det kommer till längd, bredd och djup. En del hyllor kan man få plats med kastruller och andra skrymmande föremål på, medan andra är mer lämpade för lättare och mindre föremål. Förutom att sätta upp en vägghylla i köket kan det vara smart att även placera en eller flera ovanför kökets restaurangdiskmaskin . Det ser till att ren utrustning förvaras på ett sätt som är säkert och praktiskt innan den placeras ut i serveringslokalen eller köket.

Vägghylla – En kökshylla för väggen som tål hektiska arbetsdagar

En vägghylla som är tillverkad av rostfritt stål är robust och slittålig samtidigt som den är lätt att sätta upp. Dessutom är det enkelt att rengöra hyllan när det finns behov för det. Torka bara av den med en fuktad trasa eller med ett rengöringsmedel som är avsett för rostfritt stål.

Förvaringsutrymmet som man får med hjälp av en vägghylla jämfört med den typ av förvaring man får med ett stängt skåp är många gånger mer praktisk. Det stängda skåpet måste man öppna och stänga varje gång man vill komma åt något, men på vägghyllan är allt lättillgängligt och snabbt att få tag på när man behöver det. När man förvarar saker på vägghyllor istället får man även en bättre överblick över vad man har för verktyg och redskap.

Vägghyllorna som finns i vårt sortiment är lätta att hänga upp och monteras direkt på väggen. Många modeller av våra kökshyllor för väggen har flera hyllplan är justerbara, vilket gör det ännu enklare att skapa det perfekta förvaringsutrymmet för er verksamhet. Med en vägghylla friar ni upp golvytan och förenklar åtkomsten under hela arbetsdagen.

Ett kök som har inretts på ett genomtänkt sätt är både lättare och mer ergonomiskt att jobba i. När du köper en vägghylla eller kökshylla för din vägg från vår butik får du en prisvärd produkt som håller riktigt bra kvalitet. Dessutom bjuder vi på frakten.