Upptäck vårt breda produktsortiment
Fler kategorier

1 - 17 av 17 produkter

Inga resultat hittades med denna filtrering!

Märket Welbach står för pålitliga och prisvärda svetsar av hög kvalitet med skiftande funktion och storlek. Alla maskiner uppfyller den senaste tekniska standarden och ger användaren en perfekt blandning av lång erfarenhet, gediget kunnande, dynamik och moderna innovationer.

I produktionen av Welbachs maskiner utgör kontroller enligt tysk kvalitetsstandard en naturlig del av processen. Alla material och tillbehör som används har kontrollerats ett flertal gånger enligt tyska riktlinjer. Utvecklingen och utformningen av hela produktpaletten hos Welbach görs av våra medarbetare i Tyskland.

Produkterna skiljer sig bara åt genom sina användningsområden. Bland exempelvis plasmaskäraren TREXUS50, MIG-/MAG-svetsen OMEGA 250 och TIG-svetsen ENTRIX315 med inbyggd vattenkylare hittar såväl den ambitiöse hobbyhantverkaren som industrisvetsaren allt som behövs för dagligt bruk. Welbach täcker alltså in ett brett användningsspektrum och låter sina erfarenheter avteckna sig i alla produktgrupper.

Svetsarna övertygar genom att vara lätthanterliga och ha en hög prestanda som uppnås med hjälp av de senaste teknikerna, som t.ex. MOSFET. Slitdelar som t.ex. elektroder eller hela reservdelsset till TIG-svetsarna kan beställas när som helst och möjliggör därmed en långsiktig hållbarhet för maskinerna från Welbach.

Produkterna från Welbach gör ett övertygande intryck med sina tekniska finesser, garanterat höga livslängd samt sin tilltalande, moderna design och uppfyller på så sätt varje kunds önskemål.