Artikel: EX10280130

|

Modell: WIE-AT-300

Burfälla - 1020 x 200 x 270 mm - Rutnätstorlek: 25 x 25 mm

719,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Djurvänlig – fånga in skadliga och oönskade djur utan att skada dem
  • Pålitlig – tack vare den känsliga utlösningsmekanismen, det säkra låset och en rutnätstorlek på 25 x 25 mm
  • Säker – med robust handtag med skydd för att skydda handen
  • Tålig – hållbar och väderbeständig tack vare tillverkning av galvaniserat stål
  • Tillbehör – inklusive köttång, köttkrokar, speciella lockmedel och foliehandskar

PRODUKTBESKRIVNING

Bekämpa skadedjur på ett djurvänligt sätt med burfällan från Wiesenfield

Burfällor anses i allmänhet vara en djurvänlig fångstmetod. Med burfällan WIE-AT-300 från Wiesenfield väljer du en mycket pålitlig och lättanvänd modell. Den känsliga mekanismen liksom de omfattande tillbehören gör det enkelt att fånga och flytta skadliga eller oönskade djur säkert. Burfällan är redan förmonterad och kan användas direkt med de speciella lockbeten som ingår i leveransen.

Den väderbeständiga burfällan för små och stora djur

Burfällan med de övergripande dimensionerna på 1020 x 200 x 270 mm och en rutnätstorlek på 25 x 25 mm är lämplig för mindre djur som råttor, men kan också användas som mårdfälla eller rävfälla. Den känsliga låsmekanismen reagerar pålitligt på varje rörelse. Om djuret fångas in kan burfällan och dess levande innehåll transporteras säkert med hjälp av handtaget som är utrustat med ett skydd för handen.

Burfällan levereras monterad och är tillverkad helt i galvaniserat stål, varför buren är rostskyddad och därför extremt hållbar. Detta innebär att burfällan inte bara kan ställas uppe på vinden, i källaren, i förråd eller garage, utan också i trädgårdar eller lantgårdar.

Förutom själva burfällan ingår nödvändiga tillbehör i leveransen vilket inkluderar köttång, köttkrokar, speciella lockmedel och foliehandskar för säker uppställning och förberedelse av fällan samt riskfri utsläppning av djuren i obefolkade områden.

TEKNISKA DETALJER