Trustpilot
(9) recensioner

Foderautomat för höns - 12 kg - Pedal 980 g

1 390,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10280039

|

Modell: WI-CF-120

Lågprisgaranti

Lågt lagersaldo

Skynda dig! Bara ett fåtal varor kvar.

Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. onsdag 1 maj
Utmärkande egenskaper
  • Praktisk – foderautomaten öppnas av hönornas egen vikt med hjälp av en pedal
  • Slitstark – väderresistent och stabilt hölje av präglat aluminium
  • Säker – fotbrädan i präglat aluminium förhindrar att hönsen halkar av
  • Rymlig – stor kapacitet på 12 kg som kan utfodra dina fjäderfän under lång tid
  • Hygienisk – foderautomaten hålls stängd och dispenserar foder bara vid behov, dispensern förhindrar dessutom att foder sprids
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.1

Baserat på 9 recensioner

Sortera efter :

i fjol Publicerad på Amazon Germany

Mycket bra investering

Våra Orpis och Greenlayers behövde bara 3 dagar eftersom den stora munnen kunde ha ätit upp dem... och för att jag helt enkelt inte hade installerat den här konstiga grå pluggen i början eftersom instruktionerna för att skruva ihop den verkligen hade en väldigt dålig upplösning Från bilderna , jag visste inte ens var den här grejen egentligen hörde hemma och vad delen skulle användas till...men det var precis den stora hjälpen så att klaffen inte stängdes igen så snabbt och med ett brak. Nu sänks locket långsamt och tyst, så det är inte längre hotfullt och de små djuren poserar för varandra hur fina de är när de kan öppna denna initialt hotfulla låda för att äta. Väldigt snyggt gjort och den dyra och goda maten är skyddad från möss och råttor som vi hoppats på. Helt enkelt toppen, det är värt pengarna! Speciellt med den stora Orpington var det viktigt för oss att hitta något som gav gott om takhöjd när vi äter. Tupparna har så stora kammar att de annars skulle skada sig när de äter från de största hängande matarna när de var tvungna att klämma in huvudet för att komma till maten. Alla är glada nu, riktigt bra!

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Amazon France

Produkten verkar bra för mig, men det är inte ett nytt paket som jag fick

Det mottagna paketet hade inte monteringsanvisningen, jag hade föredragit att paketet var ordentligt kontrollerat, det saknades sidor i instruktionerna, säkerligen förvarade av den som hade försökt montera det före mig. Uppriktigt sagt är det inte särskilt korrekt, de återstående instruktionerna, nämligen säkerhetsinstruktionerna, var till och med fläckiga. , jag var tvungen att hitta de saknade sidorna på internet och göra skärmdumpar, då är redigeringen lite rörig och ritningen inte tillräckligt exakt och för liten. förklaringarna verkar tydliga men i själva verket saknas det viktiga förklaringar och så vi måste gissa vad vi gjorde med några av muttrarna, dessutom var jag tvungen att lägga till 4 små muttrar i skruven för att fästa den stora stången på marknadsfoten , annars håller den inte. Annars verkar mataren när den väl är monterad bra och tillräckligt solid. Vi visade några höns och det var i slutändan de vita som slutade med att förstå och visa de andra.

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 dagar sedan Publicerad på Expondo Germany

Automatisk matare för kycklingar

Det är en fantastisk apparat, kycklingarna får genast reda på hur det fungerar.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Väldigt bra gjort, men... Inga fler men! 👍

Media kunde inte laddas.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Vi är glatt överraskade över hur bra det är foderbehållaren bearbetas. Allt har blivit perfekt avgradat, så det finns inga skarpa fläckar. Det gör människor och höns glada! 🙂 Det är dock mycket spel vid fogarna på spöna (se bilder), vilket förvånar oss eftersom resten är riktigt noggrant bearbetat. Men tja, det är därför vi drar av en stjärna. Klaffen låter också mycket när den öppnas, jag tycker att man hör det ganska bra i den bifogade videon. Om det under användning visar sig att ingendera har någon effekt och att det inte stör kycklingarna kommer den femte stjärnan att återlämnas.Det var viktigt för oss att lådan var mus- eller mussäker. Den är designad för att vara råttsäker och det är det. Sammantaget uppfylldes våra förväntningar och i vissa fall till och med överträffades. En köprekommendation till oss. Vi kommer att uppdatera recensionen efter några månaders användning. Uppdatering maj 2021: Idag har kycklingarna äntligen flyttat in och de första inflygningarna ser ganska bra ut. Fortsätter det gå bra så har vi gjort allt rätt och ger gärna tillbaka den femte stjärnan Uppdatering juni 2021: Kycklingarna tar nu mycket väl emot foderbehållaren. Se video. Den femte stjärnan är därför tillbaka.Vi är extremt nöjda med den och rekommenderar den gärna till andra Uppdatering april 2022: Tyvärr finns det nu problem med den skonsamma stängningsmekanismen. Nippeln rör sig inte längre helt ur hållaren, se sista bilden Kontakten med säljaren var mycket bra och trevlig. En reservdel kommer att skickas till oss, men det tar tyvärr några veckor. Tills dess stängs locket utan att bromsa.Vi lämnar betyget på 5 stjärnor för nu eftersom vi generellt är mycket nöjda med matbehållaren. Om samma fel uppstår även med den nya låsmekanismen så verkar det inte vara ett undantag och vi kommer att nedgradera därefter.

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Ingen kommentar har lämnats.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Bra del, men mina kycklingar förstår det inte

Rekommenderas varmt för smarta kycklingar. Välgjord och funktionell. Tyvärr, även efter flera månader, förstod inte alla mina tre kycklingar att man måste trampa på dem och bara äta när det ligger en sten på tallriken. Men tillverkaren kan inte låta bli. :D

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Italy

kycklingmatare

Det löste inte mitt problem

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Bra maskin, utförande behöver förbättras!

Detta är vår andra maskin! Eftersom vi är mycket nöjda med den första i 2 år, var det, förutom stängningsdämparen, klart att nästa skulle vara samma modell!

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Germany

Bra produktidé ... med brister

Vi beställde en låda som prov, och till vår förvåning tog våra kycklingar det väldigt bra och förstod det väldigt snabbt. Tyvärr märkte vi att det var en liten glipa på ca 1,0-0,5 mm i lådan på båda sidor.När vi frågade kundcenter fick vi veta att vi hade monterat den fel. Så jag tog isär den helt igen, men problemet kvarstod. Men eftersom det fungerade så bra så beställde vi 3 stycken till, alltså 4 totalt. Klyftorna finns där också. Kontaktade kundtjänst igen och vi förklarades oförmögna att montera produkten korrekt. Så vi fick någon annan att titta på det igen. Tyvärr har klyftan inte försvunnit. Inget svar från kundcenter. Tyvärr glider äggläggningsmjölet genom luckorna, vilket gör det till en enorm röra. Det är synd, jag förväntade mig mer för pengarna.

Svar från

Hej, jag beklagar att du har problem med produkten. Vi har kontaktat dig via e-post för att lösa problemet. Vänligen svara så att vi kan se om det finns en lösning på detta.
Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter