På rea

Artikel: EX10260345

|

Modell: STAR_DESK_39

Ritbord - 90 x 60 cm - fällbart och höj- och sänkbart - med pall och sidobord

1 690,00 kr 2 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Justerbart – bordsskivans lutning kan justeras mellan 0 och 45°; höjden kan justeras mellan 76 och 111 cm
  • Rymligt – bordsskivan som mäter 90 x 60 cm ger tillräckligt med utrymme även för stora ritningar
  • Flexibelt – tack vare den justerbara lutningsvinkeln kan bordsskivan användas både som ritbord och som skrivbord
  • Praktiskt – sidobord med två lådor och en hylla för att hålla ordning på arbetsplatsen
  • Hållbart – högkvalitativa och robusta material samt exakt utförande

PRODUKTBESKRIVNING

Flexibel och bra organiserad! Ritbordet från Fromm & Starck

Anpassa det stabila ritbordet från Fromm & Starck efter dina individuella behov och ändra lutningsvinkeln och höjden precis så som du vill ha dem. Bordet erbjuder dig dessutom många genomtänkta extrafunktioner, som till exempel ett sidobord med förvaringsutrymme, utrustat med lådor för pennor, penslar och mindre redskap. Bordet är enkelt och funktionellt designat och är en tillgång såväl som del av kontorsinredningen som i privata hushåll och konstateljéer.

Det höj- och sänkbara arkitektbordet med optimal lutningsvinkel

Dra nytta av professionella arbetsförhållanden med det lutande arkitektbordet. På bordsskivan som mäter 90 x 60 centimeter kan du skapa även storskaliga ritningar prydligt och professionellt. Själva bordsskivan är extra robust tillverkad av MDF med en lättskött PVC-beläggning. Den kan belastas med 60 kilo. Du kan luta bordsskivan mellan 0 och 45°, vilket gör att denna modell kan användas både som ett klassiskt skrivbord och som ritbord. Men du kan också anpassa höjden på ritbordet efter dina behov, till mellan 76 och 110 centimeter.

Använd sidobordet bredvid för att organisera ditt arbete optimalt. På den 40 x 35 centimeter stora avlastningsytan finns plats för större ritmaterial, och mindre tillbehör, som pennor, penslar eller färgburkar, kan stuvas undan i de två lådorna nedan och plockas fram vid behov. Sidobordet är litet men robust och kan belastas med upp till 15 kilo.

Bordsramen av pulverlackerat stål säkerställer att bordet står stabilt och har en lång livslängd. Förutom det höj- och sänkbara ritbordet med förvaringsbord innehåller detta set även en rejäl pall. Den kan användas flexibelt och kan belastas upp till 90 kilo. Ritbordet monteras snabbt och enkelt ihop, även som lekman. Nödvändigt monteringsmaterial och instruktioner medföljer i leveransen.

TEKNISKA DETALJER