Trustpilot

Städvagnar

För att underlätta rengöringen av en lokal är en städvagn eller svabbvagn ett praktiskt hjälpmedel. Städvagnarna är utrustade med en sop-/tvättsäck och erbjuder dessutom gott om plats att förvara tillbehör som rengöringsmedel, trasor och borstar. Svabbvagnarna, å sin sida, är utrustade med två hinkar för att skilja rent och orent vatten, vilket gör att du slipper byta lika ofta och sparar tid. Därtill hittar du varningsskyltar i sortimentet så att du kan hålla arbetsplatsen säker.

Städvagnen – grundhjälpmedlet för effektiv rengöring

För att kunna rengöra en lokal eller ett område grundligt krävs det en rad olika hjälpmedel – och städvagnen är grunden. Med hjälp av den kan du transportera runt dem borstar, trasor, svampar, rengöringsmedel m.m. som behövs för att göra jobbet. Framtill på städvagnen finns det även utrymme för att placera hinkar, en moppress, en dammsugare, eller liknande. Dessutom är vagnen givetvis utrustad med en sopsäck för att samla skräp i, vilken dock även kan användas för smutstvätt. Säcken är gjord av slitstarkt, lätt rengjort, och vattenfast tyg. På så sätt kan även vått skräp och textilier transporteras utan att det läcker igenom. När säcken behöver tas bort för att tömmas är den dessutom lätt att avlägsna från vagnen.

Städvagnen är gjord för att vara lätt att manövrera och är därför utrustad med stora bakhjul, vilket gör att den lätt rullar på ojämna underlag och heltäckningsmattor. Genom att de främre hjulen kan rotera 360 grader blir vagnen även lättmanövrerad i mindre utrymmen. Manöverförmågan underlättas ytterligare av dess lätta vikt p.g.a. att den är gjord i stabil och temperaturbeständig plast, men det innebär också att den trots allt är tålig och robust.

Fördelarna med en städvagn från expondo:

• Förvara enkelt rengöringsmedel, trasor, borstar osv i praktiska utrymmen.

• Manövrera i trånga utrymmen med hjälp av framhjul som roterar 360 grader.

• Rulla lätt fram över ojämnt underlag tack vare stora bakhjul.

• Släng skräp i den tåliga, lätt rengjorda, och vattenfasta säcken, utan att det droppar igenom.

Svabbvagnen i expondos sortiment är utrustad med två hinkar med 24L kapacitet vardera. Det innebär en sammanlagd kapacitet på hela 48L och att smutsigt och rent vatten är skiljt från varandra. På så sätt behöver du inte byta vatten lika ofta, vilket gör att du sparar tid och kan få mer jobb gjort! För att du lätt ska kunna skilja på hinken med rent respektive smutsigt vatten har hinkarna två olika färger. Därtill har hinken tänkt för smutsigt vatten en moppress monterad på sig.

Likt städvagnen är svabbvagnen utrustad med hjul som går att rotera 360 grader för att underlätta manövreringen. Vidare säkerställs vagnens stabilitet av en ram gjord av stål. När du är klar med svabbandet gör vagnens kompakta utformning att den lätt går att stuva undan.

Om du är i behov av ett komplett set med både städvagn, svabbvagn, och varningsskyltar går det smidigt att köpa det i ett och samma paket till ett förmånligt pris.

Fördelarna med en svabbvagn från expondo:

• Slipp ständigt byta vatten tack vare två hinkar med sammanlagt 48L kapacitet.

• Arbeta mer hygieniskt genom att hålla isär rent och smutsigt vatten i två hinkar.

• Stuva lätt undan vagnen när jobbet är klart tack vare en kompakt utformning.

Vilken vagn ska jag välja?

Med städvagnen och svabbvagnen, samt varningsskyltarna, från expondo har du grundhjälpmedlen för att effektivt kunna göra det rent i hotell, restauranger, skolor, och mer. Och om det är just ett hotell du hade tänkt använda städvagnarna i så rekommenderar vi även att du tar dig en titt i vår huvudkategori för hotellutrustning. Där hittar allt möjligt du kan tänkas behöva i hotellbranschen, så som tvättvagnar, parasoller, och soptunnor.

Men behöver du verkligen köpa både typer av vagnar? Det beror på vad det är du behöver göra, men många gånger behöver man både och, och då kan det vara lämpligt att köpa ett av seten som expondo erbjuder.

Om man bara däremot bara vill köpa en produkt så skulle man kunna välja städvagnen, eftersom den är mycket mångsidig. Den har flera utrymmen för att förvara dem hjälpmedel du behöver för att städa, så som rengöringsmedel, trasor, borstar, svampar m.m. Framtill på vagnen kan man även ställa hinkar, dammsugare, och liknande. Där skulle man alltså kunna ställa en hink om man inte har en svabbvagn.

Om man är i behov av att svabba golv rekommenderar vi dock att man köper en dedikerad svabbvagn istället för att använda en vanlig hink. Svabbvagnen har nämligen plats för två hinkar och en moppress, vilket gör att du enkelt kan hålla isär det smutsiga och rena vattnet, och slipper byta vatten så ofta. Det gör det möjligt för dig att arbeta så effektivt som möjligt.

Slutligen är varningsskyltar en nödvändighet att ha om man svabbar golv, så att man gör personer runt omkring uppmärksamma på att golvet är vått och att man måste vara försiktig så att man inte halkar.

Välkommen att ta dig en titt i kategorin för tvättvagnar för att läsa vidare om dem specifika produkterna och hitta just det du behöver. När du hittat den produkt som passar dig så bjuder expondo på frakten och ger dig dessutom 100 dagars returrätt.