Trustpilot

Tvättvagnar

Vid hantering av stora kvantiter tvätt är det viktigt att man på ett snabbt och effektivt sätt kan förflytta dessa. Detta gör man på bästa sätt med hjälp av de rejäla tvättvagnarna från Royal Catering. Tvättvagnarna från Royal Catering är rymliga och kännetecknas av hög kvalitet och hållbarhet. Den största modellen klarar av hela 250 liter tvätt! Dessa är perfekt utformade för att hantera tvätt i tvättsugor i både sjukhus- och hotellmiljöer. Se dig gärna omkring här nedan för att hitta en modell som passar just din verksamhet. Passa också på att kika på våra rostfria tvättställ när du ändå är i farten.

Rymliga tvättvagnar för alla verksamheter

Tvättvagnarna hos expondo är framställda med en hög viktkapacitet. Materialet som tvättpåsen är vattentätt och mycket slitstarkt, och klarar av väldigt stora mängder tvätt. Tvättpåsen är avtagbar och är försedd med en gummibeläggning på insidan. Tvättvagnarna lämpar sig inte enbart inom hotell-, restaurang- och sjukhusverksamheter – du kan också använda de inom din cateringverksamhet, då de är tillverkade i behändiga storlekar och modeller, vilket gör det mycket praktiskt och enkelt att packa in dem i skåp- eller lastbilen. I expondos onlineshop hittar du även andra sorters vagnar; varför inte ta dig en titt på de rostfria vagnarna och våra plattformsvagnar!
Tvättvagnarna är försedda med 4 stycken gummihjul varav 2 med broms, så att du lätt och smidigt kan trampa ned bromsen med foten. För att hålla driften av din verksamhet så enkel och effektiv som möjligt gäller det att ha utrustning som är lätt att hålla rent. Tvättvagnarna är tillverkade i rostfritt stål, vilket är ett material som är speciellt lämpligt för verksamheter där hygienföreskrifter till punkt och pricka måste följas. Vår onlineshop har ett brett sortiment storköksinredning med möbler och utrusning i rostfritt stål. Vad sägs om diskbänkar eller kylbänkar som du hittar under kategorin kylning.

Expondo – prisvärt, tryggt och säkert.

Vi på expondo vill erbjuda kunden högvalitativa produkter till bra priser. Produkterna från Royal Catering har gått igenom hårda kvalitetskontroller och är framställda med tysk kvalitet. Som redan ovan nämnt är utrustningen tillverkad för att klara av hög belastning som uppstår i professionella miljöer, såsom i hotell- och restaurangverksamheter. En tvättvagn ska klara av stora volymer tvätt och vara enkel att hålla ren. Därför passar det rostfria stålet utmärkt som stomme och är dessutom mycket stadig att hänga tvättpåsen på.
Utöver tvättvagnar kan du säkert hitta något som kan vara intressant för dig under kategorierna kökshjälmedel, varmhållning och storköksutrustning. Vårt sortiment är enormt och erbjuder både stora och små aktörer produkter med hög kvalitet. Vi har en lång erfarenhet inom branschen med produkter och utrustning för hotell- och restaurangverksamheter men också inom området hantverks- och industriutrustning.
Köper du en tvättvagn från expondo kan du vara säker på att du får en produkt med lång hållbarhet och hög kvalitet. Du får design, funktion och kvalitet på en och samma gång vid köp av produkter i vår onlineshop. Köp en tvättvagn redan idag och få leverensen på köpet!