Trustpilot

Varmhållning av mat

Hitta inspiration på expondos blogg!

Välkommen till kategorin med högkvalitativa och skickliga redskap för varmhållning av mat från Royal Catering och Bartscher som är ett viktigt hjälpmedel inom alla restaurangkök. De finns flera olika modeller med olika utseende för professionellt bruk och självklart följer alla redskap de höga Expondo-kvalitetskraven. Är du kanske intresserad av att köpa en värmedisplay från Royal Catering för ditt kök som är perfekt för lagring av maträtter och varmhållning? I vår webbhandel hittar du ett brett sortiment på proffsig restaurangutrustning för varmhållning av mat som kan tänkas behövas inom gastronomi men även annan utrustning inom andra områden som industriutrustning och hantverkutrustning.

Varmhållning för professionell servering

I vårt sortiment hittar du utrustning som gör ett enastående jobb och passar för alla tillfällen och behov. Vi erbjuder allt från matvärmare från Royal Catering av rostfritt stål till vattenbad med elektriska värmebehållare. Med en jämn värmefördelning och ett effektivt värmesystem garanterar vi att maten hålls varm tills den ska serveras och under servering om man vill det. Med rätt utrustning för varmhållning av mat kan dina gäster njuta av lagomt varma rätter vid t.ex. bufféer och bruncher, du kan även välja hur du vill presentera dina maträtter på ett aptitretande sätt! Vid bruncher kan också en värmeplatta vara händig för överbrygga tiden från det att en maträtt blir färdig till att den ska serveras. Precis som andra köksredskap hos oss, är vår utrustning för varmhållning av mat mycket enkla att rengöra efter användning. Vi erbjuder produkter i olika storlekar för att du ska kunna variera din förberedelse av maträtter så mycket som möjligt. För övrigt har vi stabila värmebryggor från Bartscher som passar utmärkt i professionella cateringföretag, gastronomi eller hemma ifall man tycker om att laga mat på fritiden. Hela serveringen blir enkel och snygg med en riktigt bra hjälpreda som alltid håller rätt temperatur. Våra produkter för varmhållning av mat är lätt att hantera och hålla rena. Du kan t.ex. varmhålla gratänger, pajer eller köttbullar till buffén. I denna kategori hittar du även värmeskåp för tallrikar med robusta och snygga designer som ser riktigt proffsiga ut i ditt kök och imponerar både gäster och servicepersonal.

Expondo – uppvärmning och varmhållning

I vår online-shop hittar du all slags utrustning till restaurangkök, för alla behov och tillfällen. I områden där man kan tänkas behöva utrustning som varmhåller mat kan det vara nödvändigt med en korvvärmare där korv kan värmas upp vid t.ex. marknader. Eller varför inte en elektrisk soppterrin för varmhållning av mat för extra professionell service t.ex. vid buffé. Våra produkter uppfyller alla EU-riktlinjer och eftersom restaurangutrustning är en stor investering som ska hålla länge, erbjuder vi våra kunder det bästa, hållbara alternativen som samtidigt kan införskaffas till ett lågt och bra pris. Självklart är även våra maskiner genomtestade och har en Expondo-kvalitet! Vårt utbud är perfekt till dig som inte vill lägga ner stora summor på din verksamhet. Alla priser hos oss inkluderar mervärdesskatten och frakt till Sverige, så gå in på vår online-shop och beställ din utrustning för varmhållning av mat redan idag!