Trustpilot

Värdeskåp och nyckelskåp

På rea
Kassaskåp - 35 x 34,5 x 50 cm
Stamony
(3)

Kassaskåp - 35 x 34,5 x 50 cm

Mått (LxBxH)
35 x 35 x 50 cm
1 790,00 kr 1 990,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 4/6

Prisvärdiga nyckelskåp & nyckelgömmor med kodlås

Med kassaskåp från expondo skyddar du dina dokument och papper eller dina personliga värdesaker på ett tillförlitligt sätt mot obehörig åtkomst eller yttre påverkan, t.ex. brand. För större mängder dokument som ska hanteras diskret hittar du också låsbara arkivskåp och hängande arkivskåp för dina kontorsmaterial i vår portfölj. I vårt sortiment hittar du också speciallösningar, t.ex. förvaringsskåp eller serverskåp för att skydda dina data. Känn dig helt skyddad med expondos säkerhetsteknik!

Eldfasta kassaskåp och värdeskåp

Rätt val för effektivt skydd av dokument, värdesaker, kontanter eller data beror både på användningsområdet och de geografiska förhållandena. I vår butik erbjuder vi speciallösningar i olika storlekar som ökar säkerheten i privata, affärs- och offentliga utrymmen.

Små kassaskåp och värdeskåp för hemmet

expondo erbjuder möbelskåp i olika storlekar och med olika låssystem. Våra värdeskåp kan användas på många olika sätt: i en privat miljö för värdefulla myntsamlingar eller sällsynta smycken, som hotellskåp för gäster eller på kontoret för att skydda känsliga dokument.

I vår portfölj hittar du små kassaskåp och värdeskåp som diskret passar in i skrivbordet, men också medelstora och stora versioner som nästan kan kallas för golvskåp. Alla våra kassaskåp är tillverkade av robust stålkonstruktion och har monteringshål som gör det möjligt att montera dem säkert inifrån kassaskåpet. Dessutom skyddar en mjuk fleece innehållet från repor och skador.

Säkra kassaskåp och värdeskåp måste dock inte bara övertyga med sin stabila konstruktion, utan framför allt med sitt lås. I vår butik hittar du klassiska modeller med kombinationslås och nycklar, men också anpassningsbara kassaskåp och kassaskåp med fingeravtrycksläsare för snabb och enkel åtkomst till dina värdesaker.

Skåp för väggar

Om mängden dokument är stor kan ett stort kassaskåp användas. Låsbara arkivskåp eller hängande arkivskåp räcker dock ofta som ett billigt kassaskåp för att säkra dokumenten.

expondo erbjuder låsbara metallskåp i olika storlekar och utföranden. Alla modeller är tillverkade av robust stålkonstruktion och är utrustade med mekaniska lås av hög kvalitet och två nycklar. Tack vare den robusta konstruktionen är skåpen idealiska inte bara för användning på kontoret, utan även för tuffare miljöer, t.ex. i en industrihall eller en verkstad.

Säker väggsafe för hemmet

Server- eller nätverksskåp är en oumbärlig del av IT-säkerheten i privata hushåll, företag och organisationer. De är en central och säker plats där alla hårdvaruelement förvaras på ett tydligt och snabbt tillgängligt sätt.

Alla expondos serverskåp är tillverkade av kolstål och har därför en hög belastningskapacitet. De är utrustade med ett robust cylinderlås och två nycklar och skyddar servrar och andra IT-tillbehör från obehörig åtkomst. Ventilationsfickorna ger passiv ventilation hela tiden och säkerställer en optimal driftstemperatur. Vissa serverskåp har också en dörr av härdat säkerhetsglas som gör det möjligt att övervaka servern.

Högkvalitativa säkerhetsskåp

En särskild form av kassaskåp är depåskåp. De har en instickslåda som kan användas för att sätta in kontanter, kuvert eller liknande i kassaskåpet utan att behöva öppna det. De är särskilt efterfrågade när man på ett okomplicerat sätt vill säkra dags- eller skiftinkomsten och används främst inom restaurangbranschen eller på bensinstationer. Du kan också köpa dessa speciella kassaskåp i expondo-butiken.

Vilka kassaskåp är bäst?

Om du inte vill köpa ett möbelskåp direkt för säker förvaring av kontanter, bör du överväga att köpa en kassaskrinlåda. De är betydligt billigare i inköp än kassaskåp och erbjuder stor flexibilitet i förvaringen tack vare sin kompakta storlek och lägre vikt.

Säkerhetsteknik och lådorna i expondosortimentet är tillverkade av stål och har ett säkert cylinderlås med två nycklar. Beroende på storlek och form kan man med hjälp av insatser som myntsorterare eller sedelfack se till att kontanterna är tydligt sorterade. Kassaskåpen i vår butik kan dessutom öppnas via kvittoskrivare eller POS-systemet.

Brandsäkra kassaskåp & kassalådor

Vare sig det gäller för kassaskåp, kassaskåp, server eller arkivskåp, kassaskåp eller rum: i nyckelskåpet hittar varje nyckel sin plats. Säker och tydlig nyckelhantering är ett absolut måste, särskilt i företag och verksamheter.

Även här erbjuder expondo de rätta lösningarna: Våra nyckelboxar och skåp uppfyller höga säkerhetskrav. De har alla ett robust lås och är tillverkade av högkvalitativt stål. Färgade etiketter och ett register säkerställer att nycklarna förvaras på ett tydligt sätt - båda ingår redan i leveransen. I vårt sortiment finns säkra nyckelskåp för förvaring av 20 till 200 nycklar.

Hur säkra är kassaskåp?

Säkerhet behöver inte vara dyrt! Alla våra produkter på säkerhetsområdet är tillverkade av högkvalitativa material och imponerar med en stabil konstruktion. Oavsett om du vill köpa ett serverskåp eller ett billigt kassaskåp: På expondo är urvalet, priset och kvaliteten rätt!