Trustpilot

Skrivbord

På rea
Skrivbord - 120 x 60 cm - Brun/grå
Fromm & Starck

Skrivbord - 120 x 60 cm - Brun/grå

Mått (LxBxH)
120 x 60 x 73 cm
2 090,00 kr 2 490,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/5
På rea
Skrivbord - 120 x 73 cm - Brun/vit
Fromm & Starck

Skrivbord - 120 x 73 cm - Brun/vit

Mått (LxBxH)
120 x 72 x 71 cm
2 290,00 kr 2 590,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 31/5

Datorbord | Laptopbord - ett måste i varje hemmakontor

Vare sig det är hemma eller på kontoret, i laboratoriet eller i verkstaden - på många arbetsplatser behövs det numera utrymme för en bärbar eller stationär dator. I expondos nätbutik hittar du höj- och sänkbara skrivbord med olika stora arbetsytor och stabila ramar. Tack vare gastryckfjädern kan du anpassa det valda PC-bordet individuellt till dina behov, för på en ergonomisk arbetsplats blir arbetet genast lättare.

Välj arbetsbord efter dina behov

Ett bord för bärbar dator är lika kompakt som den bärbara datorn själv. Den ger dig tryggheten av en solid och rak hylla för din arbetsutrustning, men är ändå tillräckligt liten för att passa in i nästan alla miljöer. En stabil bordsskiva, en höj- och sänkbar ram och smidiga hjul - det är vårt recept för en flexibel och ergonomisk arbetsplats. Justera det kompakta PC-bordet till önskad höjd så att du kan arbeta både sittande och stående, t.ex. under en presentation eller i en verkstad. Du kan också göra det bekvämt i soffan eller sängen på en låg nivå.

Om du vill ha extra rörelseutrymme kan du välja ett bord för bärbar dator med en lutande bricka som du kan luta framåt eller bakåt som du vill. Bordsskivan fungerar inte bara som en variabel yta för den bärbara datorn, utan kan också användas som en lutande bokhylla och för att skriva eller läsa musik medan du spelar.

Trots sina kompakta dimensioner imponerar våra laptopbord med sin solida konstruktion och höga lastkapacitet, så att även tunga bärbara datorer kan placeras säkert på dem.

Skrivbord

Det måste finnas plats för bildskärmar, mus, tangentbord och mappar - och helst ska det också finnas tillräckligt med skrivutrymme och förvaringsutrymme för andra arbetsredskap. Upptäck eleganta kontorsstolar och datorbord med stor bordsskiva, extra förvaring, stabila ramar eller höj- och sänkbara arbetsytor i vårt sortiment. Tack vare den tidlösa designen passar våra PC-bord in i nästan alla inredningar.

Hur du väljer rätt skrivbord för hemmakontoret

Att sitta i samma ställning under långa perioder, till exempel vid datorarbete, belastar hållningsapparaten och kan leda till spänningar. Oftast är det ryggsmärtor som gör sig påminda. För att förebygga smärta är det bra att träna å ena sidan, men också att ha en ergonomisk arbetsplats å andra sidan. Detta ser individuellt annorlunda ut, för här beror det förutom på personliga preferenser främst på kroppens storlek och proportioner. Kontorsstolens och skrivbordets höjd måste passa ihop med varandra och med din längd.

Generellt sett:

  • Över- och underarmarna ska bilda en 90° vinkel mot bordsskivan. Axlarna är avslappnade, överarmarna hänger löst nedåt.

  • Över- och underbenet bildar också en 90° vinkel. Fotytorna rör helt vid golvet eller fotstödet.

  • Avståndet mellan dina ögon och skärmen samt andra dokument som du tittar på på jobbet bör vara mellan 45 och 80 cm.

För att kontrollera om din arbetsplats är rätt inställd kan du sitta avslappnat i stolen och lägga underarmarna på bordsskivan. Släpp loss axlarna. Om över- och underarmen bildar en rät vinkel är stolens och skrivbordets höjd väl anpassad. Om så inte är fallet kan du ändra antingen sitthöjden eller höjden på skrivbordet. Kom ihåg att fötterna måste stå stadigt och att knäna måste bilda en rät vinkel. Ergonomiska kontorsstolar med justerbar sits, vadderat ryggstöd och mycket mer hittar du i vår webbutik. Sist men inte minst bör du kontrollera om monitorn ligger inom det angivna avståndet. Du kan göra ändringar genom att flytta skärmen om det finns tillräckligt med utrymme, eller så kan du använda ett skärmfäste för att placera skärmen på önskat avstånd.

Laptopställ

En riktig pärla i kombination med extra förvaringsutrymme som du får när du väljer ett skrivbord med hylla. Förutom arbetsytan kan du i dessa modeller förvara mappar, böcker och andra redskap antingen nära golvet eller ovanför bordsskivan. Skrivbordet och hyllan passar perfekt ihop när det gäller material och design, utan att du behöver matcha dem uttryckligen. Skrivbord med hyllor bidrar till ett bra organisationssystem och därmed till ett mer produktivt arbete, eftersom arbetsmaterialet finns inom räckhåll.

Litet datorbord

Om du vill ha det lite mer kompakt kan du också hitta små skrivbord i expondos sortiment.
Här är bordet tillräckligt kompakt för att passa in i små arbetshörn, medan arbetsytan ger tillräckligt med utrymme för mus och co. Tack vare sina fina ramar och ädla design passar våra modeller lätt in i små lägenheter eller kontor. På så sätt behåller du fri yta i rummet och har ändå en funktionell och mysig plats för ditt PC-arbete.

Bygg ditt skrivbord själv med underrede till bordsskiva

Skrivbordsarbete behöver inte alltid handla om kalkylblad och dokument. Arkitektritningar, skisser och annat grafiskt arbete kräver också en flexibel och anpassningsbar yta. Den viktigaste skillnaden mellan ritbord och datorbord är den lutande bänkskivan. Du kan justera dem individuellt till den vinkel som är mest bekväm för dig när du ritar, läser och antecknar. På samma sätt ska du fortsätta med höjden på bordet. En robust ram, en rymlig glasskiva, smidiga hjul samt hyllor och lådor för pennor kompletterar det funktionella utbudet av våra ritbord.

Oavsett om du arbetar på hemmakontoret, i labbet eller på kontoret - på expondo hittar du ett brett urval av dator- och laptopbord, höj- och sänkbara bordsramar och annan kontorsutrustning som gör din arbetsplats ergonomisk, flexibel och funktionell.