Trustpilot

Kyl och frys

På rea
Frysbox - 355 l
Royal Catering
(3)

Frysbox - 355 l

Mått (LxBxH)
128 x 69 x 84.5 cm
12 090,00 kr 12 890,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 6/6
På rea
Plattformsvagn - Upp till 500 kg
MSW
(2)

Plattformsvagn - Upp till 500 kg

Mått (LxBxH)
190 x 94 x 91 cm
3 690,00 kr 4 990,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 6/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

En vanlig orsak till sjukdomar där livsmedel är boven är helt enkelt att de inte håller rätt temperatur. Behöver du byta föråldrad kylteknik i din restaurang rekommenderar vi att bläddra lite bland den professionella kylutrustning vi erbjuder i vår webbshop: kylrännor, kylbänkar och kylmontrar med dörrar och/eller lådor och andra praktiska detaljer. Känns ledord som snygg design, högkvalitativt rostfritt stål, sparsam, senaste kylteknik, hållbarhet eller förmånliga priser intressanta är du inne på rätt spår när du besöker expondo!

Tillförlitlig kylteknik

Eftersom bakterier förökar sig snabbast i temperaturer mellan 10 och 60 °C måste maträtter och livsmedel kylas ned så snabbt som möjligt och hållas kylda därefter. Expondo har ett stort urval av tillförlitlig kylteknik av bästa kvalitet, såsom kylbänkar, kylmontrar och kylskåp. Även praktisk kombinationsinredning som pizzabänkar med inbyggd kyl och plats för GN-behållare eller salladskylar med integrerad skärbräda hittar du i vår webbshop.
I ett kök där elektrisk utrustning används flitigt kan det kännas det viktigt att spara ström där man kan. Kyltekniken i de produkter vi erbjuder utvecklas ständigt, bland annat för att hålla energiförbrukningen så låg som möjligt. Temperaturen ställs in manuellt till valfritt gradtal mellan 0 °C och upp till 12 °C (beroende på modell). Dessutom är de högkvalitativa kylarna utrustade med en automatisk avfrostning som startar med regelbundna intervaller två eller fyra gånger dagligen. En LED-display visar alltid aktuell status.
Vare sig du vill inreda ditt kök från grunden eller köpa till kylteknik som ännu fattas kan du vara säker på att hitta det du behöver hos oss. Vi har även mindre kylteknik i sortimentet – kika gärna in på kategorin juicedispensers. Även de till oslagbara expondo-priser - det säger sig självt.

Professionella kylar från Royal Catering

Våra moderna kylbänkar från den renommerade tillverkaren Royal Catering finns i olika utföranden, både med dörrar eller utdragbara lådor om du hellre föredrar det. De är dessutom praktiska, med stora ytor att placera annan utrustning eller arbeta på. Naturligtvis är de högkvalitativa produkterna utrustade med kylteknik enligt senaste forskning. En god hygien är A och O i ett professionellt kök där man hanterar livsmedel. Därför är all kylteknik från Royal Catering tillverkad av tåligt, rostfritt stål som är enkelt att hålla rent.
För att kyla ned mindre ingredienser som man vill ha snabbt till hands kan en fristående kylränna med GN-behållare vara ett bra alternativ. Om du direkt vill ha alla dessa fördelar i en och samma möbel kan du slå till med en pizzabänk – då får du gott om plats att arbeta på, kylmöjligheter i form av både skåp och lådor samt en kylränna för råvaror!
För dig som behöver hålla färdiga rätter kylda och ändå lätt tillgängliga och väl synliga för kunderna kan vi rekommendera en Deli Cool kylmonter med glasväggar och skjutdörrar från Bartscher. I tårtmontrarna, även de från Bartscher, kyls luften ned med två fläktar. Tårtmontrarna har fyra hyllor där dekorativa bakverk kan visas upp. Bartscher tillhandahåller även kylmontrar med glasväggar och dörrar för drycker m.m. Kyltekniken som expondo erbjuder kan du med andra ord förlita dig på.

Har vi väckt din nyfikenhet? Titta in i webbshoppen och välj och vraka bland våra kylrännor, kylbänkar och kylskåp!

En sak till – vi bjuder självklart på frakten!